Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα νέα ζευγάρια – έκπληξη της σειράς και η επανασύνδεση που όλοι θέλουν
Σειρές

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα νέα ζευγάρια – έκπληξη της σειράς και η επανασύνδεση που όλοι θέλουν

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα νέα ζευγάρια – έκπληξη της σειράς και η επανασύνδεση που όλοι θέλουν

Ένα χωρισμένο ζευγάρι τα ξαναβρίσκει και κάποιος θα παίξει σε διπλό ταμπλό στη σειρά του Mega

Νέα ζευγάρια – κάποια έκπληξη- αναμένεται να δημιουργηθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς στο Μega σύμφωνα με το spoiler του TiVi Σίριαλ.

Μάλιστα θα δούμε και μια επανασύνδεση που σίγουρα το κοινό θεωρεί δίκαιη!

Ήδη ο Πότης και η Άννα οδηγούνται στα σκαλιά της εκκλησίας μετά από πολλές περιπέτειες, ενώ ο Χρήστος και η Αφροδίτη ζουν μια ώρα πάθους. Την ίδια στιγμή, Μαρίνα και Μάνος περνούν πολύ δύσκολα με τη Μαρίνα να φεύγει σύντομα από το σπίτι.

Μαρίνα και Μάνος ξανά μαζί!

Σύμφωνα με το spoiler του περιοδικού μετά τη σπιουνιά της Αρετής στη Μαρίνα ότι είδε τον Μάνο να μπαίνει στην Αφροδίτη, η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και του ζητά εξηγήσεις.

Δεν ακούει όμως τον Μάνο ό,τι και αν της λέει προκαλώντας τον να παραδεχτεί ότι έχει σχέσεις με την Αφροδίτη.

Μάταια προσπαθεί να τη λογικέψει, όπως το ίδιο θα κάνει και η Δήμητρα. Εκείνη όμως δεν ακούε κανέναν και κρατάει αποστάσεις από τον Μάνο.

Ούτε τα λόγια της Ιουλίας την πείθουν, παρόλα αυτά δέχεται να επιστρέψει στο σπίτι μόνο και μόνο για την Αγγελική ξεκαθαρίζοντας στον Μάνο ότι δεν θα υπάρξει επανασύνδεση.

Η Μαρίνα όμως δεν ξέρει ότι ο Χρήστος και η Αφροδίτη είναι μαζί  μέχρι του τους βλέπει να κυκλοφορούν και καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος. Ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο που τον υποπτεύθηκε και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει.

Τα νέα ζευγάρια της σειράς

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη λοιπόν αποφασίζουν και επίσημα να είναι μαζί. Ο Χρήστος της το ζητάει και μάλιστα πηγαίνουν μαζί στο σπίτι του θείου του, του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα ως κοπέλα του.

Ζευγάρι όμως θα γίνουν επιτέλους η Αναστασία και ο Αποστόλης. Η πρώτη συνεχίζει να τον φροντίζει κάτι που θα φέρει τον Αποστόλη πιο κοντά της και θα δώσουν το πρώτο αλλά πολύ αμήχανο φιλί τους. Η Αναστασία πετάει στα ουράνια και προδίδεται στην Αθηνά και τη Μαργαρίτα που καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει. Λίγο αργότερα ο Αποστόλης κάνει το μεγάλο βήμα και της ζητάει να είναι μαζί!

Όχι με μία αλλά με δύο κοπέλες θα… ζευγαρώσει ο Παρασκευάς που εξακολουθεί να δηλώνει καμμένος από τις σχέσεις. Έτσι θέλει να εκδικηθεί και ανοίγει διπλό ερωτικό μέτωπο και με την Ειρήνη και με τη Θεοδώρα χωρίς να το ξέρουν.

Τι θα δούμε στο αποψινό (11/10) επεισόδιο της Γης της ελιάς;

Ο Στάθης προτρέπει την Ιουλία να επικοινωνήσει με την κοπέλα που φαίνεται να έχει κοινό DNA με εκείνη, αλλά η Ιουλία δεν είναι έτοιμη να κάνει το βήμα. Η Δήμητρα αποφασίζει να μην αποφεύγει άλλο τον Ορέστη και πηγαίνει στο σπίτι του με σκοπό να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του. Η Αρετή ψάχνει να βρει από ποια διέρρευσε η συνταγή της πίτας, ενώ ο φούρναρης αρνείται ότι έχει αντιγράψει την πατέντα της. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς ξαναβγαίνουν με άδεια από τον στρατό και ο Σωτήρης δεν χάνει ευκαιρία να βάλει ξανά τον Φίλιππο στο στόχαστρο. Ο Λυκούργος πειράζει τον Πότη που δεν επέλεξε εκείνον και τον Στάθη για κουμπάρους, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Η Μαρίνα επιστρέφει στο ανθοπωλείο, αλλά συνεχίζει να έχει επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που προβληματίζει τον Μάνο και τον Ισίδωρο. Ο παράξενος Λοχίας από τον στρατό εμφανίζεται στη Μάνη για ολιγοήμερες διακοπές και ο Φίλιππος με τον Παρασκευά, τώρα που έχουν πάρει μετάθεση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν, δεν χάνουν ευκαιρία να πάρουν το αίμα τους πίσω. Ο Δημοσθένης κάνει στην Ξένια μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση.