Η «κακομαθημένη» στο «Προξενιό της Ιουλίας»: Αυτός είναι ο ρόλος της Σίσσυς Τουμάση
Σειρές

Η «κακομαθημένη» στο «Προξενιό της Ιουλίας»: Αυτός είναι ο ρόλος της Σίσσυς Τουμάση

Η «κακομαθημένη» στο «Προξενιό της Ιουλίας»: Αυτός είναι ο ρόλος της Σίσσυς Τουμάση

Όσα θέλετε να ξέρετε για τον χαρακτήρα της στη νέα σειρά

Η νέα σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» έρχεται από το φθινόπωρο στους δέκτες μας και ήδη έχει εξάψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο Alpha αποκαλύπτει με το σταγονόμετρο τους ρόλους του σίριαλ και αυτή τη φορά πήραμε μία γεύση από τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Σίσσυ Τουμάση.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Φιλιώ, η οποία είναι η μεγάλη κόρη του Στασινόπουλου. Πρόκειται για μία κοπέλα κακομαθημένη από τη μάνα της που ό,τι θέλει πρέπει και να το έχει.

Το plot

Η υπόθεση της σειράς μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Στο επίκεντρο συναντάμε τη γυναίκα που η μοίρα της ορίζεται από άλλους, χωρίς η ίδια να φαίνεται ότι έχει λόγο στη ζωή της. Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο ολάκερου του κάμπου της Λάρισας. Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και, συνεκδοχικά, την ενοχή της. Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις Φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται· στο πλευρό της ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας. Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή τον Δεκέμβριο του 1949.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Διαβάστε επίσης

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» της «Κυριακούλας» από «Το προξενιό της Ιουλίας»