«Η μάγισσα» – Λευτέρης Χαρίτος στο Znews: «Το πρώτο επεισόδιο θα είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ!»
Σειρές

«Η μάγισσα» – Λευτέρης Χαρίτος στο Znews: «Το πρώτο επεισόδιο θα είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ!»

«Η μάγισσα» – Λευτέρης Χαρίτος στο Znews: «Το πρώτο επεισόδιο θα είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ!»

Ο σκηνοθέτης της νέας παραγωγής του ΑΝΤ1 δίνει spoiler για το υπερθέαμα που ετοιμάζει!

Τα μάτια του σκηνοθέτη που έκανε επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτου, αστράφτουν για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Η μάγισσα», μιλώντας στους δημοσιογράφους στο φυσικό πλατό των γυρισμάτων στη Μάνη.

Το Znews ταξίδεψε μέχρι εκεί και έχει όλο το ρεπορτάζ για τη διεθνών προδιαγραφών νέα σειρά του ANT1.

«Δεν έχει γυριστεί ξανά στη Ελλάδα παρόμοια σειρά εποχής»

Πάμε πολλά χρόνια πίσω στο 1818 στη Μάνη. Καπετάνιοι και πειρατές, μάχες, ναυμαχίες, οικογένειες που μισιούνται και αγαπιούνται παράφορα.

Ένα νεκρό μωρό αλλάζει τις ζωές όλων και κάπου εκεί είναι η… μάγισσα. Παράνομοι έρωτες, πάθη μίση και ανατροπές.

Αυτά και πολλά άλλα υπόσχεται το συγγραφικό δίδυμο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Είμαστε στα 60 επεισόδια και θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα. Η σειρά είναι “crime”, ψάχνουν όλοι να βρουν ποιος σκότωσε το μωρό, και φυσικά έχουμε την ιστορία δυο οικογενειών. Τα μίση και τα πάθη, παράνομοι έρωτες. Οι Μανιάτες είναι πειρατές και έχουμε πολλές μάχες.

Το πρώτο επεισόδιο θα είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ» περιγράφει ο Λευτέρης Χαρίτος και συνεχίζει ενθουσιασμένος:

«Έχουμε καράβια με πειρατές, πτώσεις από ψηλά, ειδικά εφέ! Η εναρκτήρια σκηνή είναι μια μάχη που παρακολουθεί η “Μάγισσα”, Έλλη Τρίγγου… Η έναρξη είναι δύσκολη και εντυπωσιακή».

Το αστρονομικό ποσό για το κάστρο 9 μέτρων στο κτήμα Νάσιουτζικ

«Το βασικό μας στούντιο είναι στο διαμορφωμένο κτήμα Νάσιουτζικ όπου έχουμε φτιάξει ένα τεράστιο κάστρο 9 μέτρα ύψος με πολεμίστρες και μέσα έχουμε δωμάτια, μπουντρούμια, χώρο βασανιστηρίων, τα πάντα! (γέλια).  Έχει κοστίσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Έχουμε φέρει πέτρα από τη Γερμανία!» αναφέρει.

Χαρίτος για Τρίγγου: «Την αγαπώ πολύ, είναι σαν σχέση»

«Την Έλλη Τρίγγου την αγαπώ πάρα πολύ. Συνεργαζόμαστε πλέον 4 χρόνια. Είναι σαν σχέση. Πιο πολύ κι από σχέση. (γέλια). Η Έλλη έχει ένα μαγικό τρόπο να καταλαβαίνει τα πράγματα. Της λες μικρές αλλαγές και διορθώσεις και το παίρνει και το φτιάχνει, το κάνει δικό της και έχει και ένα συγκλονιστικό πρόσωπο. Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της», λέει ο Λευτέρης Χαρίτος για την πρωταγωνίστριά του που τον έχει «μαγέψει» και αναμένεται να μαγέψει και το τηλεοπτικό κοινό από τη νέα σεζόν.

Φωτογραφίες: Ρούλα Μονιάκι για τον ΑΝΤ1