Η Μάγισσα τελευταίο επεισόδιο: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα! Σκοτώνει την Κυπριανή και…
Σειρές

Η Μάγισσα τελευταίο επεισόδιο: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα! Σκοτώνει την Κυπριανή και…

Η Μάγισσα τελευταίο επεισόδιο: Η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα! Σκοτώνει την Κυπριανή και…

Ποια σειρά θα την «αντικαταστήσει»;

Με το τελευταίο και συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται, Η Μάγισσα, τη Δευτέρα (15/4) στις 21:00 με τον επίλογο να βάφεται με αίμα.

Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί. Ο Τζανής θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω και μέσα του
γκρεμίζεται συθέμελα. Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος καλούνται να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τα λάθη τους. Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση.

Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους…

Η Θεοφανώ θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να αντιμετωπίσει το κακό και θα τα καταφέρει! Η Κυπριανή πέφτει νεκρή από τη Θεοφανώ μετά τα όσα δεινά της είχε προκαλέσει.

Μόνο που η Θεοφανώ δεν θα καταφέρει να επιζήσει! Ο Αντρέι μαζί με τον Μάρκο αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη τις κόντρες τους και να λειτουργήσουν με αγάπη απέναντι στο παιδί της.

Μπορεί να έχασαν τη γυναίκα που αγαπούν αλλά αυτό το παιδί είναι ό,τι επέμεινε από εκείνη και θα παλέψουν για να του χαρίσουν την απόλυτη ευτυχία!

Ποια σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη αντί της Μάγισσας;

Μπορεί η Μάγισσα να ολοκληρώνεται αλλά ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία, η οποία θα «κατακλύσει» την καθημερινή ζώνη.

Έτσι από την Τρίτη 16 Απριλίου, οι Ψυχοκόρες θα πάρουν τη θέση της Μάγισσας έως την Πέμπτη μιας και την Παρασκευή θα προβάλλεται ο Έρωτας Φυγάς.

Ωστόσο, από τις 22 Απριλίου και έπειτα η σειρά που αγαπήθηκε όσο τίποτα από το τηλεοπτικό κοινό (Ψυχοκόρες) θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ!

Διαβάστε επίσης

Η Μάγισσα: Η εξομολόγηση του Σπήλιου «γονάτισε» το Twitter – «Έχω ανατριχιάσει, με διέλυσες!»