Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Παπαζήσης στη θέση του Πανταζάρα – Τι συνέβη;
Σειρές

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Παπαζήσης στη θέση του Πανταζάρα – Τι συνέβη;

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Παπαζήσης στη θέση του Πανταζάρα – Τι συνέβη;

Τι συνέβη και είχαμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής;

Μια ανατροπή στο καστ ανακοίνωσε μόλις χτες (10/7) η ΕΡΤ για την πολυαναμενόμενη σειρά Η Μαρία που έγινε Κάλλας.

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων που θα δούμε τη νέα σεζόν θα καταγράφει τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Η ανατροπή στο πρωταγωνιστικό καστ

Το καστ ολοκληρώθηκε και σε αυτό, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο της κρατικής τηλεόρασης δεν υπήρχε το όνομα του Αργύρη Πανταζάρα, στον ρόλο του Μαγκλιβέρα, του εραστή της νεαρής Μαρίας.

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και οι ρόλοι τους – Η ανατροπή στο καστ 

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει δημόσια για τον ρόλο του και ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένος για αυτόν.

Τελικά όμως ανακοινώθηκε επισήμως ότι τον ρόλο θα αναλάβει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Τι συνέβη; Όπως μάθαμε, οι θεατρικές και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αργύρη Πανταζάρα που προφανώς προηγούνταν της σειράς της ΕΡΤ τελικά δεν του επέτρεψαν να είναι συνεπής στα γυρίσματα. Έτσι έπρεπε να αφήσει τη συγκεκριμένη σειρά ώστε να αναλάβει τον ρόλο κάποιος που να έχει τον απαιτούμενο χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, ο τηλεθεατής θα βγει κερδισμένος καθώς και οι δύο ηθοποιοί έχουν αποδείξει την τηλεοπτική τους αξία, όποιος και αν υποδυθεί τον Μαγκλιβέρα!

Όσο για το υπόλοιπο καστ, δεν παύει να είναι εντυπωσιακό:

Ελένη Ράντου (Λίτσα, μητέρα της Μαρίας), Ρένια Λουιζίδου (Ελβίρα, Ισπανίδα δασκάλα), Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου (πρωτοεμφανιζόμενη λυρική σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής, στον ρόλο της Μαρίας), Demy (Τζάκι, αδελφή της Μαρίας), Κάρμεν Ρουγγέρη (Φρόσω, γιαγιά της Μαρίας), Ιωάννης Παπαζήσης (Μαγκλιβέρας, βαρύτονος, εραστής της Μαρίας), Μάξιμος Μουμούρης (Μπόντμαν, Γερμανός αρχαιοκάπηλος), Χάρης Μαυρουδής (Μάριο Μπονάλτι, Ιταλός αξιωματικός, θαυμαστής της Μαρίας)

Συμμετέχουν οι: Νίκος Ορφανός, Αλέξανδρος Βάρθης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιώργος Δεπάστας, Αντριάνα Μπάμπαλη, Εύη Μάζη, Michael Edwards, Dirk Walter Siroski, Michael Seibel, Chris Scott, Κωνσταντίνος Ανταλόπουλος κ.ά.