Η παραλία (10/4): Ο Διονύσης δολοφονεί τον Καραχάλιο γιατί…
Σειρές

Η παραλία (10/4): Ο Διονύσης δολοφονεί τον Καραχάλιο γιατί…

Η παραλία (10/4): Ο Διονύσης δολοφονεί τον Καραχάλιο γιατί…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (10/4) επεισόδιο

Δεν σταματούν οι αναταραχές στη σειρά, Η παραλία, αφού τόσο η άφιξη του Δημητρού όσο και οι τακτικές του Διονύση φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Αρβανιτάκης είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τα πάντα για την αρχαιοκαπηλία και ο Διονύσης φροντίζει αυτό με κάποιο τρόπο να το σταματήσει.

Και ποιος είναι αυτός; Να βγάλει από τη μέση τον Καραχάλιο…

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Νικήτας, έχοντας αποδεχτεί την κατάσταση της υγείας του, αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο τον Χάρη, τη Νικολίνα και την Άννα. Στο διάλογο που έχει με τον Χάρη, ο δεύτερος ομολογεί στον πατέρα του πως η Υπατία συνεχίζει να του ζητάει να βρει τον δολοφόνο της μητέρας της. Ταυτόχρονα, ο Διονύσης αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να μην επιτρέψει την ανέγερση του ξενοδοχείου του Λοΐζου και της Ελένης, ενώ ο Αρβανιτάκης πλησιάζει όλο και περισσότερο στην αποκάλυψη του δικτύου της αρχαιοκαπηλίας. Ο Δημητρός εμφανίζεται συνοδευόμενος από τη Μαίρη στα Μάταλα και οι ούτως ή άλλως εύθραυστες ισορροπίες, τινάζονται στον αέρα. Ο Διονύσης, επιχειρώντας να διακόψει την πορεία του Καραχάλιου στη διερεύνηση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, επιχειρεί να τον σταματήσει δολοφονώντας τον.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Νεκρός ο Καραχάλιος;