Η παραλία (23/4): Ο Διονύσης «ξεψαχνίζει» το παρελθόν της Μαίρης και…
Σειρές

Η παραλία (23/4): Ο Διονύσης «ξεψαχνίζει» το παρελθόν της Μαίρης και…

Η παραλία (23/4): Ο Διονύσης «ξεψαχνίζει» το παρελθόν της Μαίρης και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (23/4) επεισόδιο στις 22:45

Ο αιφνίδιος θάνατος του Λοΐζου έχει φέρει αναταραχή στα Μάταλα και στη σειρά, Η παραλία, με τον Τόμι να μην μπορεί να διαχειριστεί ό,τι συνέβη.

Ο Δημητρός επέστρεψε στην κλινική, με τον Διονύση να τον επισκέπτεται και για πρώτη φορά να θυμούνται την παιδική τους ηλικία.

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Τόμι, για ακόμα μια φορά, έχει πληγωθεί απεριόριστα από τα τραγικά γεγονότα που καλείται να αντιμετωπίσει στην ερωτική του ζωή, ενώ η Νόνα βρίσκεται παρούσα δίπλα του και τον παρηγορεί με στοργικότητα. Το κοινόβιο των χίπηδων αντιλαμβάνεται την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του Τόμι, αλλά αδυνατεί να δώσει κάποια λογική εξήγηση στα συναισθήματα που τον βασανίζουν. Παράλληλα, η Τες συλλογίζεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της. Πίσω στο Ηράκλειο, σε μια επίσκεψη του Διονύση στο ψυχιατρείο όπου νοσηλεύεται ο Δημητρός, οι δυο τους, σχεδόν για πρώτη φορά, θυμούνται την παιδική τους ηλικία και περνούν καλά ως αδέρφια. Η εκ των υστέρων συζήτηση της Μαίρης με τον Διονύση ενεργοποιεί το ενδιαφέρον του για εκείνη και ο τελευταίος πραγματοποιεί έρευνα για το παρελθόν της, ανακαλύπτοντας την αλήθεια για την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Διονύσης μαθαίνει το παρελθόν της Μαίρης, σχεδιάζει την απαγωγή του Δημητρού και…