Η παραλία (26/3): Ο Λοΐζος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Τόμι!
Σειρές

Η παραλία (26/3): Ο Λοΐζος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Τόμι!

Η παραλία (26/3): Ο Λοΐζος κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Τόμι!

Όσα θα δούμε στο αποψινό (26/3) επεισόδιο στις 22:45

Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα έχει φέρει αναταραχές στη σειρά, Η παραλία, ιδίως στην Μαρία που μετά τον θάνατο της Υπατίας έχει αποκτήσει έναν άλλον τρόπο ζωής.

Τα διλήμματα στη ζωή της είναι αρκετά αφού η καρδιά της πλέον ανήκει και στην Νάταλι, με την οποία πέρασαν πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Από την άλλη, ο Λοΐζος όσο και αν προσπάθησε να ξεχάσει τον Τόμι και να κάνει μια νέα αρχή με την Ελένη, τα συναισθήματά του δεν τον αφήνουν σε ησυχία.

Τι θα δούμε απόψε (26/3);

Ο Καραχάλιος ανακοινώνει σε όλους ότι έχει παραιτηθεί από την Αστυνομία και ο Δημητρός, συνομιλώντας με τη Μαίρη, αρχίζει να αναφέρεται στην ιστορία του με τη Βιολέτα, εξαιτίας της τρομακτικής τους ομοιότητας, σύμφωνα με τον ίδιο. Η Μαίρη προσεγγίζει τον Διονύση με σκοπό να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον Δημητρό. Την ίδια στιγμή, ο Χάρης φαίνεται πως άτυπα αρχίζει να νιώθει πατρική ευθύνη για τον πιτσιρικά, όπως επιβεβαιώνει στη διάρκεια μιας κρίσης του και ο Νικήτας. Ο Γράντος ανακαλύπτει πού φυλάσσονται τα αρχεία που εκλάπησαν από τον Διονύση και την Αλίκη. Ο Λοΐζος εξομολογείται τα συναισθήματά του στον Τόμι.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Ο Πιτ επιστρέφει και φέρνει ανατροπές στη δολοφονία της Ρηνιώς