Η παραλία: 4+1 πρωταγωνιστές που είναι παιδιά πασίγνωστων ηθοποιών
Σειρές

Η παραλία: 4+1 πρωταγωνιστές που είναι παιδιά πασίγνωστων ηθοποιών

Η παραλία: 4+1 πρωταγωνιστές που είναι παιδιά πασίγνωστων ηθοποιών

Εσύ το ήξερες;

Η σειρά εποχής της ΕΡΤ1, Η παραλία, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού τους έχει μεταφέρει στην εποχή των χίπηδων με φόντο τα Μάταλα.

Κάθε ένας από τους πρωταγωνιστές έχει τον δικό του εμβληματικό ρόλο και είναι το κλειδί για τις εξελίξεις που εκτυλίσσονται στο νησί.

Αυτό που λίγοι ξέρουν και το TV24 το φέρνει στο φως είναι ότι αρκετοί από τους ήρωες είναι παιδιά πασίγνωστων ηθοποιών και  ακολουθούν με μεγάλη επιτυχία τα βήματά τους.

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Μιχαλάκης

Η Δανάη Μιχαλάκη υποδύθηκε επάξια τον ρόλο της Υπατίας αλλά πριν από λίγο διάστημα την είδαμε να πεθαίνει ύστερα από πυρά που δέχθηκε από εχθρούς του Αρχοντάκη. Στη σειρά, όμως, παίζει και ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης, στον ρόλο του Νικήτα. Οι δυο τους δεν είχαν πολλές κοινές σκηνές αλλά όσες είχαν ήταν συναισθηματικά φορτισμένες. Η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί σε αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξη με τα πιο γλυκά λόγια!

Ο Γιώργος Μιχαλάκης έχει δουλέψει με ονόματα μύθους, όπως ο Δημήτρης Χορν, η Έλλη Λαμπέτη, ο Μάνος Κατράκης, ο Γιάννης Φέρτης και άλλα σημαντικά ονόματα της εποχής! Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με κορυφαία ονόματα όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Χατζηχρήστος και ο Θανάσης Βέγγος. Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη δραματική σειρά, Ήλιος του ΑΝΤ1.

Αλέξανδρος Λογοθέτης – Ηλίας Λογοθέτης

Η ομοιότητα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον αείμνηστο Ηλία Λογοθέτη είναι εμφανής. Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης υποδύεται τον σκληρό αλλά και «αφέντη» των Ματάλων, Διονύση Αρχοντάκη και βλέπουμε ότι η πορεία του είναι αμφίβολη αφού οι εμπλοκές του με ανθρώπους του υποκόσμου παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

Ο Ηλίας Λογοθέτης ανήκει σε εκείνη τη σπάνια σχολή των ηθοποιών που δεν αναλώθηκε στα πολλά αλλά στα σημαντικά! Ήταν απόφοιτος της σχολής Πολιτικών Επιστημών και συνέχισε στο θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν, με τη γνωριμία τους να του άλλαξε ριζικά τη ζωή!

Νικόλας Παπαγιάννης – Δημήτρης Παπαγιάννης

Ο τηλεοπτικός Γράντος είναι γιος του βετεράνου της υποκριτικής τέχνης, Δημήτρη Παπαγιάννη. Έχει διανύσει χιλιόμετρα στις μεγαλύτερες σκηνές παίζοντας δίπλα στην Έλλη Λαμπέτη, τον Δημήτρη Χορν, την Τζένη Καρέζη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα της εποχής.

Η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαγιάννη στις ταινίες της Φίνος Φιλμ είναι από εκείνες που το ευρύ κοινό τον θυμάται έντονα και με αγάπη! Είχε παίξει στο Τζένη Τζένη και στην Κόμισσα της Κέρκυρας.

Ξένια Ντάνια – Ζανό Ντάνιας

Κανείς δεν έχει κάνει ενδεχομένως τη σύνδεση ανάμεσα στην τηλεοπτική Τες και τον Ζανό Ντάνιας. Πατέρας και κόρη έχουν ακολουθήσει τα βήματά τους στην υποκριτική, με το ταλέντο τους να είναι αδιαμφισβήτητο. Ο Ζανό έγινε ιδιαίτερα γνωστός την δεκαετία του ’80 με τη συμμετοχή του στην παιδική σειρά, Πατατούφ, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές.

Παράλληλα έχει παίξει και σε πολλές ταινίες, όπως Η φανέλα με το 9, με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Νίκος Καραγιώργης – Κώστας Καραγιώργης

Πατέρας και γιος είναι σαν δυο σταγόνες βροχής και μάλιστα ο Νίκος Καραγιώργης ή τηλεοπτικός Αρβανιτάκης είχε την τύχη να υποδυθεί τον πατέρα του στη σειρά, Τα καλύτερά μας χρόνια.

Ο Κώστας Καραγιώργης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στην θεατρική σκηνή το 1960. Πήρε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικά έργα. Με μεγάλη επιτυχία μάλιστα είχε ερμηνεύσει και τον ρόλο του λοχαγού του ελληνικού στρατού, Έκτορα Ψάχου, στο δημοφιλές σήριαλ του Νίκου Φώσκολου!