Η παραλία (8/4): Ο Χάρι πέφτει στα «δίχτυα» της χήρας και…
Σειρές

Η παραλία (8/4): Ο Χάρι πέφτει στα «δίχτυα» της χήρας και…

Η παραλία (8/4): Ο Χάρι πέφτει στα «δίχτυα» της χήρας και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (8/4) επεισόδιο στις 22:45

Η συνάντηση του Χάρι με τη χήρα μόνο εύκολη δεν θα είναι στη σειρά, Η παραλία, αφού μπαίνει στη ζωή του πολύ αιφνιδιαστικά.

Η άφιξή του έξω από την πόρτα του σπιτιού της θα τον οδηγήσει σε μονοπάτια που δεν πίστευε ιδίως μετά τον θάνατο της Υπατίας.

Στην παραλία από την άλλη επικρατεί ένας πανικός με τους χίπηδες αλλά και την εμπλοκή του Λοΐζου προκειμένου να τους ενοχοποιήσει.

Τι θα δούμε απόψε;

Ο Αρβανιτάκης δεν βρίσκει, τελικά, ενοχοποιητικό υλικό στην εκδήλωση των χίπηδων, η εμπλοκή, όμως, του Λοΐζου, στην προσπάθεια ενοχοποίησης της κοινότητας των χίπηδων, τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Τόμι. Ταυτόχρονα, ο Γράντος προσπαθεί να ξαναπλησιάσει την Τες και η νέα απόρριψή της τον οδηγεί σε απόγνωση. Η κοινότητα των χίπηδων, έχοντας συνειδητοποιήσει τη συμμετοχή του Μάρτιν στα σχέδια του Λοΐζου, τον κατηγορεί ανοιχτά, ενώ μια νέα συνάντηση του Χάρη με τη χήρα ενεργοποιεί εκ νέου την ένταση που υπάρχει ανάμεσά τους. Αυτό που τους αιφνιδιάζει όλους, όμως, είναι η καταστροφή του φούρνου της Νόνας, αλλά και ο Αρβανιτάκης, ο οποίος υποστηρίζει ότι γνωρίζει αυτούς που συνέβαλαν στην καταστροφή αυτή.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Νεκρός ο Καραχάλιος;