«Η παραλία»: «Ο Αρχοντάκης έχει σκοτεινό παρελθόν. Δεν θες να τα βάλεις μαζί του»
Σειρές

«Η παραλία»: «Ο Αρχοντάκης έχει σκοτεινό παρελθόν. Δεν θες να τα βάλεις μαζί του»

«Η παραλία»: «Ο Αρχοντάκης έχει σκοτεινό παρελθόν. Δεν θες να τα βάλεις μαζί του»

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα που υποδύεται

Τη Δευτέρα (4/5) στις 22:45 κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η παραλία», και σιγά σιγά το κανάλι αποκαλύπτει τον χαρακτήρα των ηρώων.

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης υποδύεται τον Διονύση Αρχοντάκη, έναν καλοστεκούμενο οικογενειάρχη που τα οικονομικά του βρίσκονται σε δεινή κατάσταση.

Κρυφά από την οικογένειά του προσπαθεί να βρει τρόπους να ορθοποδήσει και οι επαφές του με τον Γράντο μόνο θετικά αποτελέσματα δεν μπορούν να φέρουν.

Ο Αρχοντάκης είναι ο ορισμός του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία. Ευφυής, χαρισματικός, σκληρός όταν νιώθει ότι χρειάζεται και πάντα αποφασιστικός.

Πιστεύει πως ό,τι κάνει το κάνει για την οικογένειά του και αυτός είναι ο τρόπος του να δείξει την αγάπη του, δεν ξέρει να το κάνει με τα λόγια.

Μετά από έναν τραγικό φόνο που θα συμβεί στην περιοχή, ο Διονύσης θα δει το δρόμο για την ανέγερση του φιλόδοξου ξενοδοχείου να ξανανοίγει.

«Ο Διονύσης Αρχοντάκης, πατέρας φαμίλιας, σκοτεινό παρελθόν, δεν το μαθαίνουμε ακόμα. Δεν ξέρουμε αν θα το μάθουμε ποτέ αλλά είναι ο άνθρωπος που δεν θες να τα βάλεις μαζί του.

Αγαπάει την οικογένειά του και τη γυναίκα του πολύ. Όμως η μοίρα τον χτυπάει απανωτά αλλά αυτός αντέχει και αντεπιτίθεται», λέει ο ηθοποιός για τον ρόλο που υποδύεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Διαβάστε επίσης

«Η παραλία»: Οι πρωταγωνιστές της σειράς και οι ρόλοι που θα υποδυθούν