Η παραλία: Οι… BDSM σκηνές του Δημητρού σόκαραν το Twitter
Σειρές

Η παραλία: Οι… BDSM σκηνές του Δημητρού σόκαραν το Twitter

Η παραλία: Οι… BDSM σκηνές του Δημητρού σόκαραν το Twitter

Έμειναν άφωνοι οι τηλεθεατές με τη βίαιη πλευρά του αγαπημένου τους χαρακτήρα

Τρέμουλο και ανατριχίλα έπιασε το Twitter εκεί που δεν το περίμενε βλέποντας τη βίαιη πλευρά του κατά τα άλλα καλοκάγαθου Δημητρού στην «Παραλία».

Ο Δημητρός έβαλε το κασετόφωνο να παίζει και κρατώντας ένα μενταγιόν με τη φωτογραφία της Βιολέτας ταξίδεψε με τον νου του αρκετά χρόνια πίσω…

Στη φορά που οι δυο τους έκαναν έρωτα με εκείνον όμως να μην μπορεί να ελέγξει τις ορμές του…

Οι σκηνές με τον Δημητρό να πιάνει από τον λαιμό τη Βιολέτα τάραξαν τους τουιτεράδες το ίδιο και η βίαιη συμπεριφορά του αργότερα προς τη Νικολίνα.

Η υπόθεση της σειράς

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Διαβάστε επίσης

Η παραλία: Πόνεσαν με την κατσάδα της Πάτι στον Γιώργο