«Η παραλία»: «Σαμπάνιες» για τον Κουκουράκη – Το Twitter «λυσσάει» για Γιώργο αλλά η Πάτι «πέρα βρέχει»
Σειρές

«Η παραλία»: «Σαμπάνιες» για τον Κουκουράκη – Το Twitter «λυσσάει» για Γιώργο αλλά η Πάτι «πέρα βρέχει»

«Η παραλία»: «Σαμπάνιες» για τον Κουκουράκη – Το Twitter «λυσσάει» για Γιώργο αλλά η Πάτι «πέρα βρέχει»

Δεν χάρηκε και τόσο που γύρισε πίσω ο καλός της...

Την ώρα που ο Γιώργος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου στο μακρινό Λονδίνο η τύχη του κάθε άλλο παρά δουλεύει στην «Παραλία»

Η Υπατία έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά με τον Χάρι… Η χημεία ανάμεσά τους μόνο απαρατήρητη δεν περνά και κάθε φορά που τα βλέματά τους διασταυρώνονται πετάγονται «σπίθες».

Χθες τους είδαμε να κάνουν τον γύρο των χωριών για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους αλλά και να χαλαρώνουν με δροσερές βουτιές στην παραλία.

Ο Χάρι δε έσπευσε να απλώσει λάδι στην πλάτη της «Πάτι» προκαλώντας «σούσουρο» στο Twitter.

Απόψε οι χρήστες του διαδικτύου είχαν πολλά περισσότερα να σχολιάσουν και ο λόγος… η άφιξη του Γιώργου.

Ο Γιώργος επέστρεψε στην Κρήτη και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει το χέρι της καλής τους, με το παγωμένο βλέμμα της να γίνεται «βούτυρο» στο ψωμί των τουιτεράδων που άρχισαν με άγριες διαθέσεις το «γλέντι» στο χάσταγκ της σειράς.

Η υπόθεση της σειράς

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Διαβάστε επίσης

«Η παραλία»: «Χώθηκε» με… λάδι ο Χάρι και το Twitter χρειάστηκε ηρεμιστικά – «Έχει βάλει 5η και πάει!»