Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Θα αποκαλυφθεί, τελικά, η σχέση Παύλου και Ηλέκτρας;
Σειρές

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Θα αποκαλυφθεί, τελικά, η σχέση Παύλου και Ηλέκτρας;

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Θα αποκαλυφθεί, τελικά, η σχέση Παύλου και Ηλέκτρας;

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (4-7/12)

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ηλέκτρα, αφού ο Νικόλας παίζει διπλό παιχνίδι με τον πατέρα του και τον αδερφό του θέλοντας να κερδίσει την εύνοιά τους.

Ο Παύλος έχει αποφασίσει να παραμείνει στο νησί και κινδυνεύει να μαθευτεί η κρυφή του σχέση με την Ηλέκτρα.

Τι θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (4-7/12);

Ηλέκτρα, Επεισόδιο 37ο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Ο Σωτήρης μόλις έχει διώξει τα κορίτσια απ’ το σπίτι και κλειδώνει την Ηλέκτρα στην κρεβατοκάμαρα. Γίνεται απότομος και σκληρός απέναντί της. Ζητά να του εξηγήσει την αλλαγή στην συμπεριφορά της. Δείχνει ότι «δεν είναι στον γάμο τους». Δεν θα την αφήσει ελεύθερη μέχρι να του πει. Ο Νικόλας παίζει διπλό παιχνίδι με τον πατέρα του και τον αδερφό του θέλοντας να κερδίσει την εύνοιά τους, διαβάλλει τον έναν στον άλλο. Ο Παύλος έχει αποφασίσει να παραμείνει στο νησί. Η Δόμνα προσπαθεί να τον ψαρέψει για τη σχέση του με την κόρη της και τον απειλεί έμμεσα. Ο Βασίλης με την Ουρανία ενώ το παίζουν χωρισμένοι, ετοιμάζουν μυστικό γάμο. Ο Σωτήρης ανακοινώνει στην Ηλέκτρα πως θα πάνε για δέκα μέρες ένα ταξίδι αναψυχής στην Αθήνα. Πώς θα αντιδράσει ο Παύλος όταν το μάθει;

Ηλέκτρα, Επεισόδιο 38ο Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Έφτασε η ημέρα του κρυφού γάμου της Ουρανίας με τον Βασίλη! Η Μερόπη όμως, που έχει βρει το γαμήλιο δαχτυλίδι, το δείχνει στην Δόμνα και καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά τους ετοιμάζονται να παντρευτούν! Τα σχέδια του ζευγαριού στραβώνουν και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Θα τα καταφέρουν ή θα ακυρωθεί ο γάμος τελευταία στιγμή; Ο Νικόλας συνεχίζει το ύπουλο σχέδιό του να πετάξει εκτός διαθήκης τον Σωτήρη, δηλητηριάζοντας υπόγεια τον πατέρα τους. Του βάζει φιτιλιές για τον Σωτήρη και το ταξίδι αναψυχής που ετοιμάζει με την Ηλέκτρα στην Αθήνα. Ο Χάρης δεν πείθεται με το γράμμα που υποτίθεται πως έστειλε η Πόπη και ζητάει από τη χωροφυλακή Αθηνών να ελέγξουν αν ζει στη διεύθυνση απ’ την οποία στάλθηκε. Ο Παύλος τρελαίνεται μαθαίνοντας ότι η Ηλέκτρα θα λείψει για τόσες μέρες με τον άντρα της και καταλαβαίνει πως ο ίδιος δε θα είναι ποτέ προτεραιότητά της. Ζητά να μην πάει, χαϊδεύοντας το πρόσωπό της… αλλά κάποιος τους βλέπει και καταλαβαίνει αμέσως την κρυφή τους σχέση… ποιος;

Ηλέκτρα, Επεισόδιο 39ο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Ο Σωτήρης ζητά από τον Περλεπέ να παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου στο σχολείο. Είναι βέβαιος πως κάτι κρύβει. Η Ουρανία με το Βασίλη βρίσκονται επιτέλους στην εκκλησία. Εκεί όμως, ενώ η τελετή έχει ξεκινήσει, θα βρεθούν, έξαλλοι και οι γονείς τους. Θα ολοκληρωθεί το μυστήριο; Ο Νικόλας κάνει πρόταση στο Φανούρη να γίνει τα αυτιά και τα μάτια του στο ναυπηγείο, δίνοντάς του χρήματα. Αργότερα θα μιλήσει στον Βρεττό για τις υποψίες του σχετικά με τον εμπρησμό: ίσως πίσω του να κρύβεται ο Φανούρης. Η Ζωή αφήνει υπόνοιες στον Παύλο για τη σχέση του με την Ηλέκτρα. Τι έχει καταλάβει; Κι ο Περλεπές, αποφασισμένος να βρει στοιχεία εναντίον του, ανοίγει την τσάντα του Παύλου. Και βρίσκει: το γράμμα που ετοιμάζεται να στείλει στην αδερφή του. Ένα γράμμα που της μιλά για τη ζωή του στην Αρσινόη και τη σχέση του με την Ηλέκτρα.

Ηλέκτρα, Επεισόδιο 40ό Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Η Δόμνα ανακαλύπτει στα πράγματα του Βασίλη αρκετά χρήματα κι υποψιάζεται ότι προέρχονται από βρωμοδουλειές. Δόμνα και Στέργιος του επιτίθενται άγρια, μα αυτός δεν ομολογεί ότι προέρχονται απ’ το μπαρμπούτι. Η Ηλέκτρα με τον Σωτήρη ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Αθήνα. Ο Σωτήρης ζητά απ’ τον Χάρη να παρακολουθεί τις κινήσεις του Παύλου. Κι ο Χάρης με τη σειρά του, του ζητά να βρει στην Αθήνα την Πόπη. Του δίνει τη διεύθυνσή της. Ο Περλεπές ενημερώνει τον Σωτήρη για το γράμμα που βρήκε. Η Ηλέκτρα συναντά τον Παύλο. Φοβάται πως σε λίγο όλο το νησί θα ξέρει γι’ αυτούς. Τον αποχαιρετά και φεύγει. Φτάνει με τον άντρα της στην Αθήνα. Ο Παύλος θέλοντας να μάθει το όνομα του ξενοδοχείου τους, πηγαίνει να το ζητήσει, με μια δικαιολογία, στο δημαρχείο. Επάνω στο γραφείο του δημάρχου βλέπει δυο χαρτιά. Στο ένα γράφει τη διεύθυνση της Πόπης και στο άλλο «Ντίνα Δανέζη».

Διαβάστε επίσης

Ηλέκτρα – Twitter: «Τι σώβρακο είναι αυτό ρε δάσκαλε; Μας ξενέρωσες…»