IQ 160: Ο Καλατζής έστησε το «είδωλο» Μουρίκη και το Twitter του βαράει «καμπανάκι» –  «Θα το μετανιώσεις αλλά θα είναι αργά»
Σειρές

IQ 160: Ο Καλατζής έστησε το «είδωλο» Μουρίκη και το Twitter του βαράει «καμπανάκι» – «Θα το μετανιώσεις αλλά θα είναι αργά»

IQ 160: Ο Καλατζής έστησε το «είδωλο» Μουρίκη και το Twitter του βαράει «καμπανάκι» –  «Θα το μετανιώσεις αλλά θα είναι αργά»

Μία κρύο μία ζέστη ο αστυνόμος...

Είδωλο του Twitter έχει ανακηρυχθεί η Πηνελόπη Μουρική καθώς με το ταπεραμέντο και τις επικές ατάκες της έχει χτίσει «γερό» fan club ανάμεσα στους τηλεθεατές.

Η κοκκινομάλλα που έχει βάλει τα γυαλιά σε ένα ολόκληρο αστυνομικό τμήμα έχει ξετρελάνει τους τουιτεράδες που και απόψε κρατούσαν την κοιλιά τους από τα γέλια με τα καμώματά της.

Παράλληλα η σχέση της Πηνελόπης και του Αργύρη έχει βελτιωθεί και οι καυγάδες τους έχουν περιοριστεί αισθητά. Ο σκληρός Καλατζής έχει μαλακώσει από τη σκερτσόζα Πηνελόπη και σιγά σιγά έχουν αρχίσει να έρχονται κοντά…

Παρόλα αυτά ο Αργύρης δεν αργεί να σηκώσει τοίχους και θεωρώντας ότι η Πηνελόπη δεν είναι καλή επιρροή για εκείνον, θέλει να κρατήσει αποστάσεις, ανάμεσά τους…

Όμως, αυτά τα σκωτσέζικα ντους δεν αρέσουν καθόλου στο Twitter που αδημονεί να τους δει μαζί. Ειδικά όταν είδαν τον Αργύρη να στήνει την Πηνελόπη στο ραντεβού που του είχε δώσει είχαν πολλά να πουν στο χάσταγκ της σειράς…