IQ 160 spoiler- Αποκλειστικό: Αυτοί οι γνωστοί ηθοποιοί θα κάνουν guest στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δύο comeback στην τηλεόραση
Σειρές

IQ 160 spoiler- Αποκλειστικό: Αυτοί οι γνωστοί ηθοποιοί θα κάνουν guest στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δύο comeback στην τηλεόραση

IQ 160 spoiler- Αποκλειστικό: Αυτοί οι γνωστοί ηθοποιοί θα κάνουν guest στα επόμενα επεισόδια της σειράς – Δύο comeback στην τηλεόραση

Έχουμε τη λίστα

Πολλές εκπλήξεις θα δούμε στην «αστυκωμική» σειρά του Star, IQ 160 στα επόμενα επεισόδια αφού μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών αναμένεται να κάνει guest.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ονόματα πρώτης γραμμής, ιδιαιτέρως αγαπητά στο νεανικό και όχι μόνο κοινό θα εμφανιστούν σε ρόλους σχετικούς με τις υποθέσεις που θα κληθούν να λύσουν ο Αργύρης και η Πηνελόπη (aka Νίκος Κουρής και Σμαράγδα Καρύδη).

Είναι ήδη γνωστό ότι θα δούμε σε ένα μεγάλο comeback τη Μαίρη Μηνά και μάλιστα όχι μόνο σε ένα επεισόδιο.

Όπως αποκλειστικά μάθαμε θα εμφανιστεί σε τουλάχιστον 8 επεισόδια από το 9ο και μετά.

Όσο για τον ρόλο της; Θα είναι επιθεωρήτρια των Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας και σίγουρα θα φέρει ανατροπές.

Ποια άλλα ονόματα θα μας απασχολήσουν όμως στα παρακάτω επεισόδια;

Ήδη αυτή την Κυριακή στο 5ο και στο 6ο επεισόδιο που θα δούμε στις 21.00 θα δούμε την Εριέττα Μανούρη και τη Μαρίνα Ασλάνογλου (5ο) αλλά και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη («Τα Νούμερα) και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά («Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη») (6ο).

Στο 5ο επεισόδιο θα δούμε όμως και τον Θάνο Λέκκα, που τον λατρέψαμε στην «Τούρτα της μαμάς» ως «Κυριάκο», ενώ στο 6ο τον Νικόλα Χαλκιαδάκη, τον ταλαντούχο ηθοποιό από τον «Σιωπηλό δρόμο».

Το 8ο επεισόδιο της σειράς που θα δούμε προς τα τέλη Απριλίου -εκτός απροόπτου- θα συγκεντρώσει εξίσου ταλαντούχους νέους ηθοποιούς όπως η Κατερίνα Μισιχρόνη αλλά και η Λίλα Μπακλέση ενώ ρόλο θα έχει και η Δήμητρα Λημνιού, η ηθοποιός που είχε συνεργαστεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το 2011 και είχε μιλήσει για αυτόν.

Eπίσης θα δούμε και άλλα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα όπως ο Δημήτρης  Καραμπέτσης, ο Παύλος Κουρτίδης και η Νάνσυ Μπουκλή.

Τέλος επιστροφή στην τηλεόραση θα κάνει και η Μυριέλλα Κουρεντή που μετά το Survivor δεν την είδαμε σε κάποια σειρά. Μάλιστα στο επεισόδιο που θα εμφανιστεί θα κάνει διπλό ρόλο αφού θα παριστάνει και τη δίδυμη αδελφή της!

Να τονίσουμε βέβαια ότι τα παραπάνω στοιχεία αφορούν τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό του καναλιού οπότε τυχόν αλλαγές είναι στη διακριτική ευχέρεια του καναλιού.

Η σειρά παραγωγής Barking Well Media μετρά ήδη 4 επεισόδια που προβλήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και κατάφεραν να εκθρονίσουν στην prime time το Survivor Αll Star επιβεβαιώνοντας ότι το κοινό από πέρσι έχει αγκαλιάσει την καλή μυθοπλασία αλλά και ότι ήταν έτοιμο για αρκετή δόση έξυπνου χιούμορ.

Δείτε την περίληψη του 5ου και 6ου επεισοδίου εδώ

Δείτε την περίληψη του 7ου επεισοδίου εδώ