IQ 160: Η δαιμόνια Πηνελόπη Μουρίκη και ο αστυνομικός Καλαντζής επιστρέφουν
Σειρές

IQ 160: Η δαιμόνια Πηνελόπη Μουρίκη και ο αστυνομικός Καλαντζής επιστρέφουν

IQ 160: Η δαιμόνια Πηνελόπη Μουρίκη και ο αστυνομικός Καλαντζής επιστρέφουν

Τα χιουμοριστικά βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του STAR, IQ160 με την υπογραφή της Barking Well επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με την Σμαράγδα Καρύδη να μοιράζεται στιγμιότυπα έχοντας πάντα δίπλα της τον παρτενέρ της, Νίκο Κουρή.

Η Πηνελόπη Μουρίκη χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου στον πρώτο κύκλο αφού το αστυνομικό της δαιμόνιο υπερτερούσε και βοηθούσε πάντα να εξιχνιαστούν τα εγκλήματα.

Αλλά και η έντονη παρατηρητικότητά της που εκνεύριζε αλλά ταυτόχρονα γοήτευε τον αστυνόμο Καλαντζή.

Το αχτύπητο δίδυμο είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες, για νέες υποθέσεις που θα κάνουν τους τηλεθεατές να πορωθούν για άλλη μια φορά.

Στο καστ των ηθοποιών, προστίθεται και ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από την σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο ρόλος που θα υποδυθεί αλλά ήδη από τη φωτογραφία αντιλαμβανόμαστε ότι θα τραβήξει εξίσου το ενδιαφέρον.

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Η Πηνελόπη προσπαθεί να συνέλθει από την αποκάλυψη ότι η μεγάλη της αγάπη, ο Παύλος, ζει αλλά έχει κάνει τη δική του οικογένεια.

Αυτό από το οποίο δεν μπορεί να συνέλθει όμως είναι το φιλί που αντάλλαξε με τον Καλατζή.

Πρέπει ωστόσο να το ξεπεράσει και να συνεργαστεί μαζί του  για να εξιχνιάσουν νέες, δύσκολες υποθέσεις. Και παράλληλα να καταλάβει με το υψηλό IQ της αν και εκείνος το έχει ξεπεράσει…

Διαβάστε επίσης

IQ 160: Σιγολιώνει η Μουρίκη αλλά ο Καλαντζής… αχάμπαρος – «Πότε θα τη φιλήσεις;»