Κάνε ότι κοιμάσαι II: Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς – Ίσσαρης και Άννα συγκρούονται
Σειρές

Κάνε ότι κοιμάσαι II: Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς – Ίσσαρης και Άννα συγκρούονται

Κάνε ότι κοιμάσαι II: Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς – Ίσσαρης και Άννα συγκρούονται

Φινάλε για μια σειρά που ξεχώρισε στην ΕΡΤ

Το συγκλονιστικό τέλος της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ, που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, έρχεται τη Μεγάλη Δευτέρα 29 και τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, στις 21:45.

Ο Ίσσαρης προσπαθεί να πείσει την Άννα για τα κίνητρα του Δαμασκηνού να της ανοίξει τα χαρτιά του. Πλέον, γνωρίζουν ότι ο Δαμασκηνός ευθύνεται για το ατύχημα του δικηγόρου του και τον θάνατο του μποξέρ που επιτέθηκε στον μαθητή του Κολλεγίου. Ο Ίσσαρης με την Άννα συγκρούονται. Ο Χρήστος απολύεται από το Αλεξανδρινό και η Άννα αποκαλύπτει στον Νικόλα το ραντεβού της κόρης του με τον Δαμασκηνό.
Ο Λάμπης θυμάται ακριβώς τι συνέβη στην περσινή διοργάνωση και ο Νικόλας προσπαθεί να τον προστατέψει. Θα καταφέρουν να τα βάλουν με τον Δαμασκηνό και να τον παγιδεύσουν; Ποιος θα νικήσει στην τελική αναμέτρηση με το κακό;

Επεισόδιο 63, Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου, 21:45

Η εγκυμοσύνη της Πέρσας τη φέρνει πιο κοντά με τον Νικόλα, ο οποίος ανησυχεί για τις πιθανές επιπλοκές. Η Αμάντα προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο πραγματικά ο παλιός τους συμμαθητής αποφεύγει τον Λάμπη και την ίδια, και αναρωτιέται μήπως ο λόγος που δεν επέστρεψε ποτέ στο σχολείο, είναι κάποιος άλλος από τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά.

Ο Ίσσαρης προσπαθεί να πείσει την Άννα για τα κίνητρα του Δαμασκηνού να της ανοίξει τα χαρτιά του. Επιμένει ότι η οικονομική του δραστηριότητα με τον πρώην σύζυγο της Καμβύση τον κάνει πολύ πιο ευάλωτο από οτιδήποτε άλλο. Τώρα πια γνωρίζουν ότι ο Δαμασκηνός ευθύνεται για το ατύχημα του δικηγόρου του και τον θάνατο του μποξέρ που επιτέθηκε στον μαθητή του Κολλεγίου. Ο Ίσσαρης με την Άννα συγκρούονται, κατηγορώντας τον κι εκείνη με τη σειρά της ότι αντιμετωπίζει την Καμβύση ως θύμα.

Ποιος χακάρει τον βοηθό του Φλωρή και ποιοι τον παγιδεύουν; Τι αρχίζει να θυμάται ο Λάμπης από την προηγούμενη τελετή απονομής των υποτροφιών για τον συμμαθητή του κι εκείνον; Ο Ίκαρος αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Σταύρο στο σχέδιό του για να τιμωρηθεί ο Φλωρής.

Τι αρχίζει να υποπτεύεται ο Ίσσαρης για την Καμβύση; Ο Χρήστος απολύεται από το Αλεξανδρινό και η Άννα αποκαλύπτει στον Νικόλα το ραντεβού της κόρης του με τον Δαμασκηνό, οδηγώντας τη σχέση τους στα άκρα. Τι θα καταθέσει ο βοηθός του Φλωρή; Γιατί πάει ο Ίκαρος να απειλήσει τον Δαμασκηνό;

Επεισόδιο 64, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, 21:45

Έχει η Αστυνομία τα στοιχεία που χρειάζεται για τη δίωξη του Δαμασκηνού; Τι προκύπτει από την έρευνα του οικονομικού εισαγγελέα σε βάρος του πρώην συζύγου της Καμβύση; Με αφορμή την τελετή απονομής των υποτροφιών του Ιδρύματος Δαμασκηνού, η κατάσταση θα ξεφύγει εκτός ελέγχου. Τι θα συμβεί όταν θα πλησιάσει ερωτικά τη Νάσια; Ποιο μαθητή θα βοηθήσει ο Χρήστος να εισβάλει στο σπίτι;

Ο Λάμπης θυμάται ακριβώς τι συνέβη στην περσινή διοργάνωση και ο Νικόλας προσπαθεί να τον προστατέψει. Θα καταφέρουν να τα βάλουν με τον Δαμασκηνό και να τον παγιδεύσουν; Ποιος θα νικήσει στην τελική αναμέτρηση με το κακό;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).