Λάκης Γαβαλάς: Τα απολαυστικά του πλάνα ως φυλακόβιος δάσκαλος «Στα σύρματα»
Σειρές

Λάκης Γαβαλάς: Τα απολαυστικά του πλάνα ως φυλακόβιος δάσκαλος «Στα σύρματα»

Λάκης Γαβαλάς: Τα απολαυστικά του πλάνα ως φυλακόβιος δάσκαλος «Στα σύρματα»

Όταν η Τέχνη αντιγράφει τη ζωή!

Τη δεύτερη απόπειρά του στην τηλεόραση θα κάνει τη νέα σεζόν ο Λάκης Γαβαλάς που μετά τη «Δική μας οικογένεια» όπου έκανε ένα απολαυστικό γκεστ, επανέρχεται με μεγαλύτερο ρόλο αυτή τη φορά στην ΕΡΤ.

Ο ευρηματικός και αεικίνητος επιχειρηματίας μόδας και όχι μόνο θα συμμετέχει στη σειρά «Στα σύρματα» όπως είναι ήδη γνωστό.

Και η συμμετοχή του θα είναι απολαυστική αν κρίνουμε από τα πρώτα πλάνα του επίσημου τρέιλερ της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στις 21.45.

Η υπόθεση και ο ρόλος του Λάκη Γαβαλά

Και αυτή τη φορά η Τέχνη θα αντιγράψει τη ζωή στην περίπτωση του Λάκη που θα υποδυθεί τον φυλακόβιο έχοντας περάσει στην πραγματική του ζωή από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η σειρά διαδραματίζεται μέσα και έξω από τις φυλακές και ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχιά (Θανάσης Τσαλταμπάσης), ο οποίος –ύστερα από μια οικονομική απάτη– καταδικάζεται σε πέντε χρόνια φυλάκισης και οδηγείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Στη φυλακή γνωρίζει τον Ιούλιο Ράλλη (Ιβάν Σβιτάιλο), έναν βαρυποινίτη με σκοτεινό παρελθόν. Μεταξύ τους δημιουργείται μια ιδιάζουσα σχέση. Ο Σπύρος, ως ιδιαίτερα καλλιεργημένος, μαθαίνει στον Ιούλιο από τους κλασικούς συγγραφείς μέχρι θέατρο και ποίηση, ενώ ο Ιούλιος αναλαμβάνει την προστασία του και τον μυεί στα μυστικά του δικού του «επαγγέλματος».

Στο μεταξύ, η Άννα Ρούσου (Βίκυ Παπαδοπούλου), μια μυστηριώδης κοινωνική λειτουργός, εμφανίζεται για να ταράξει κι άλλο τα νερά, φέρνοντας ένα πρόγραμμα εκτόνωσης θυμού, που ονομάζει «Στα σύρματα», εννοώντας όχι μόνο τα σύρματα της φυλακής αλλά και εκείνα των τηλεφώνων. Έτσι, ζητάει από τον διευθυντή να της παραχωρήσει κάποιους κρατούμενους, ώστε να τους εκπαιδεύσει και να τους μετατρέψει σε καταδεκτικούς τηλεφωνητές, στους οποίους ο έξω κόσμος θα βγάζει τα εσώψυχά του και θα ξεσπά τον συσσωρευμένο θυμό του.

Φίλοι και εχθροί, από τον εκκεντρικό διευθυντή των φυλακών Φωκίωνα Πάρλα (Πάνος Σταθακόπουλος) και τον αρχιφύλακα Ζιζί (Αλέξανδρος Ζουριδάκης) μέχρι τις φατρίες των «Ρεμπετών», των Ρώσων, αλλά και τον κρατούμενο καθηγητή Καλών Τεχνών (Λάκης Γαβαλάς), όλοι μαζί αποτελούν τα κομμάτια ενός δύσκολου και ιδιαίτερου παζλ.

Διαβάστε επίσης:

«Στα σύρματα»: Οι λεπτομέρειες για τη νέα κωμωδία της ΕΡΤ – Τσαλταμπάσης, Γαβαλάς στο καστ