Maestro: Το teaser που κόβει την ανάσα!
Σειρές

Maestro: Το teaser που κόβει την ανάσα!

Maestro: Το teaser που κόβει την ανάσα!

Η κλεψύδρα έχει γυρίσει και μετρά αντίστροφα μέχρι τις 16 Μαΐου...

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Maestro, έχει ήδη ξεκινήσει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να μοιράζεται σιγά σιγά στιγμιότυπα για τα όσα θα δούμε.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, με την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, να κάνει πρεμιέρα στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.

Ήδη η γεύση που έχουμε πάρει τόσο με τα καταπράσινα νερά των Παξών όσο και με το πώς κινούνται οι ήρωες μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου είναι ιδιαίτερη.

Η επίσημη σελίδα της σειράς μοιράστηκε ένα μικρό teaser όπου ο Σπύρος θάβει την καραμπίνα που είναι αυτό που σκότωσαν τον πατέρα του!

Όσοι ξέρουν, πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό! Σαν να μην έγινε ποτέ και ελπίζουν πως κανείς δεν θα μπορέσει να τον βρει.

Εξάλλου ήταν ένας αρκετά κακοποιητικός άνθρωπος, σκοτεινός και μπλεγμένος με μαύρο χρήμα!

Να σημειώσουμε ότι θα υπάρξει και τρίτη και τελευταία σεζόν, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η αγωνία των τηλεθεατών είναι τεράστια αφού είναι από τις σειρές που άκουσε διθυραμβικά σχόλια μιας και θίγει ζητήματα της επικαιρότητας με έναν τρόπο που δεν προσβάλλει. Αντιθέτως αφυπνίζει όσους έχουν βιώσει ή έχουν δει να γίνονται περιστατικά βίας!

«Πόσο βαθιά μπορείς να θάψεις ένα έγκλημα;», γράφει στη λεζάντα του βίντεο…

Διαβάστε επίσης

Maestro: Τι ώρα θα προβάλλεται η σειρά;