Μελέτης Ηλίας – Προξενιό: «Έχει πολύ “ψωμί” το πώς έχει πεθάνει η γυναίκα του Γιωργίκη»
Σειρές

Μελέτης Ηλίας – Προξενιό: «Έχει πολύ “ψωμί” το πώς έχει πεθάνει η γυναίκα του Γιωργίκη»

Μελέτης Ηλίας – Προξενιό: «Έχει πολύ “ψωμί” το πώς έχει πεθάνει η γυναίκα του Γιωργίκη»

Ο πρωταγωνιστής του Προξενιού της Ιουλίας μίλησε για τη σειρά και τον ρόλο του

Ο Μελέτης Ηλίας που φέτος ενσαρκώνει τον Γιωργίκη Προβιό στο Προξενιό της Ιουλίας ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τη σειρά και όχι μόνο.

«Γενικά επειδή είμαι ευγενικός δεν διορθώνω. Θα με φωνάξεις Μελέτη θα γυρίσω, θα με φωνάξεις Ηλία, επίσης. Από την πρώτη δημοτικού μου συμβαίνει» είπε για τη συνηθισμένη σύγχυση για το ονοματεπώνυμό του.

Πολλές φορές όταν παίρνω το σενάριο του Προξενιού και βλέπω πώς αντιδρά ένας 45άρης του 50 μου φαίνεται αλλόκοτο όχι μόνο στα κακά και στα καλά.

Είναι μονόδρομος να γίνει ο γάμος με την Ιουλία. Δεν είναι spoiler. Θα έρθει η Ιουλία στο σπίτι. Δεν τον απασχολεί καθόλου ο Γρηγόρης τον Γιωργίκη. Οι αντιδράσεις είναι σαν μύγες μπροστά στον Γιωργίκη. Είναι τόσο προσηλωμένος ότι με αφορμή αυτό το κορίτσι νιώθει ξανά ζωντανός. Άρχισε κάτι να σκιρτάει μέσα του.

Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μαθευτεί ότι το παιδί είναι του Γρηγόρη, το θέμα είναι να μην το μάθει ο Γιωργίκης. Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σκληρός οπότε οι αντιδράσεις του θα είναι απρόβλεπτες».

Ανέφερε δε ότι ο ερχομός του άντρα της Χάδως που υποδύεται ο Γιάννος Περλέγκας θα διαφωτίσει πολλά πράγματα και για τη δική του πεθαμένη γυναίκα που πιθανόν δολοφονήθηκε.

«Κάτι έχει γίνει και ο ερχομός του Γιάννου θα διαλευκάνει το σκοτάδι. Είναι μια ιστορία που έχει πολύ ψωμί, το πώς έχει πεθάνει αυτή η γυναίκα, αν έχουν βάλει το χέρι τους κάποιοι άνθρωποι.

Η Χάδω από την αρχή λέει ότι ο Χρήστος δεν είναι γιος μου. Τότε ήταν όλα με ένα μεγάλο ερωτηματικό, ένας πατέρας δεν μπορούσε να είναι 100% σίγουρος αν το παιδί είναι δικό του γιατί δεν υπήρχε το τεστ DNA».

Όπως ανέφερε, και ο ίδιος γνώρισε τη σύζυγό του μέσω «προξενιού» από μια κοινή τους φίλη που τους έφερε κοντά.

Γιατί δήλωσε ότι στα γυρίσματα της ταινίας «Άκου ποιος μιλάει» είχε χάσει τον ύπνο του;

Δείτε τη συνέντευξη: