Νίκος Καραγιώργης: Από τα «Καλύτερά μας χρόνια» στον ενωμοτάρχη της «Παραλίας»
Σειρές

Νίκος Καραγιώργης: Από τα «Καλύτερά μας χρόνια» στον ενωμοτάρχη της «Παραλίας»

Νίκος Καραγιώργης: Από τα «Καλύτερά μας χρόνια» στον ενωμοτάρχη της «Παραλίας»

Όταν ο ενωμοτάρχης Αρβανιτάκης έπαιξε τον πατέρα του σε σειρά της ΕΡΤ

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η παραλία» έχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν χάνουν επεισόδιο, με τον Νίκο Καραγιώργη που υποδύεται τον ενωμοτάρχη να έχει τραβήξει εξίσου το ενδιαφέρον.

Οι στιχομυθίες του με τον υπαστυνόμο Καραχάλιο που ήρθε από την Αθήνα κάνουν στους Τουιτεράδες να «ξεκαρδίζονται», με το χάστανγκ της σειράς να τρεντάρει την ώρα του επεισοδίου.

Ωστόσο, τον ηθοποιό τον απολαύσαμε ξανά μέσα από την ΕΡΤ στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια».

Υποδυόταν τον πατέρα του, Κώστα Καραγιώργη, ως ο ήρως Έκτορας Ψάχος στον «Άγνωστο πόλεμο».

«Συμμετέχω στην σειρά υποδυόμενος τον πατέρα μου Κώστα Καραγιώργη. Είχα την τύχη, πριν φύγει από την ζωή, να συνεργαστώ τόσο στο θέατρο όσο και σε τηλεοπτικές παραγωγές, ωστόσο τώρα με έναν μεταφυσικό, θα έλεγα τρόπο, τον ενσαρκώνω με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον «Άγνωστο Πόλεμο», όπου υποδυόταν τον λοχαγό Έκτορα Ψάχου.

Το σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, προβαλλόταν στη λεγόμενη τότε ΕΙΡΤ από το 1970 έως το 1974.

Ήταν η δεύτερη σειρά που έπαιξε ο πατέρας μου, μετά το «13ο Ανακριτικό Γραφείο», του Νίκου Φώσκολου. Αυτός ο ήρωας τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό.

Έμεινε στην μνήμη του κόσμου ως ο θρυλικός Ψάχος. Ο ρόλος που παίζω είναι κυριολεκτικά από τον ουρανό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Νίκος Καραγιώργης – Μελέτης Ηλίας στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Διαβάστε επίσης

«Η παραλία» spoiler: Η άφιξη του Γιώργου στα Μάταλα και η «εξαφάνιση» της Υπατίας