Νίκος Πουρσανίδης – Κώστας Κόκλας: Σε ποια σειρά υποδύθηκαν πατέρα και γιο 23 χρόνια πριν;
Σειρές

Νίκος Πουρσανίδης – Κώστας Κόκλας: Σε ποια σειρά υποδύθηκαν πατέρα και γιο 23 χρόνια πριν;

Νίκος Πουρσανίδης – Κώστας Κόκλας: Σε ποια σειρά υποδύθηκαν πατέρα και γιο 23 χρόνια πριν;

Οι δυο τους ξανασυναντιούνται στη νέα σειρά Στα σύνορα 23 χρόνια μετά την επική τους συνεργασία

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς Στα σύνορα άλλοι δύο εκ των πρωταγωνιστών, ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Γιάννης Στεφόπουλος κάθισαν στον καναπέ του Breakfast@Star για να μιλήσουν για τη νέα κωμική σειρά.

Η σειρά μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 20.50 στο Star με διπλά επεισόδια.

Και οι δύο υποδύονται τους αστυνομικούς, ο μεν Νίκος Πουρσανίδης τον Ηρακλή που παίρνει μετάθεση στα Αχούρια και ο δε Γιάννης Στεφόπουλος τον διοικητή του τμήματος, τον ατζαμή Περικλή.

«Καταλάβαμε ότι η σειρά είχε απήχηση στον κόσμο. Είναι και πολύ καλό το σενάριο», είπαν ενώ πάρα πολύ καλά σχόλια άκουσαν και από τον περίγυρό τους.

Ο Νίκος Πουρσανίδης ανέφερε ότι είδε την πρεμιέρα με τη σύζυγο και τον 9χρονο γιο του ενώ η κόρη του Γιάννη Στεφόπουλου τον έχει δει στα γυρίσματα.

Όταν ο Νίκος Πουρσανίδης υποδυόταν τον γιο του Κώστα Κόκλα

Ο Κώστας Κόκλας και η Υρώ Μανέ δεν είναι οι μόνοι ηθοποιοί που ξανασυναντήθηκαν στην σειρά έχοντας παίξει μαζί στα Εγκλήματα.

Όπως θυμούνται πολύ καλά όλοι οι φανς της σειράς και ο Νίκος Πουρσανίδης έπαιζε σε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση στην ίδια σειρά σε ηλικία μόλις 17 ετών κάνοντας τον γιο του Αλέκου (Κόκλας) και της Σωσώς (Κωνσταντίνου) πριν από 23 ολόκληρα χρόνια!

Τι είπε για εκείνη την εποχή;

«Αυτή ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Τότε ήμουν 17 ετών, πήγαινα Γ’ Λυκείου και το επεισόδιο το είδα με τον φίλο μου τον Αντώνη στην 5ήμερη εκδρομή με το σχολείο. Έχει πολύ πλάκα για το ποιοι το θυμούνται και ποιοι όχι. Ήταν η πρώτη τηλεοπτική σειρά που έκανα. Είναι πολύ γλυκό και τρυφερό. Είναι τρομερό πόση επιτυχία είχε και δεν υπήρχαν social media. Έπαιξα σε 5 επεισόδια και με αναγνώριζαν στον δρόμο. Ήταν σοκαριστικό για μένα», είπε ο Νίκος Πουρσανίδης.

Δείτε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το διπλό επεισόδιο της Κυριακής 5/11: