Ο γιατρός (4/12): Ο πληγωμένος εγωισμός της Άννας την οδηγεί να κάνει….
Σειρές

Ο γιατρός (4/12): Ο πληγωμένος εγωισμός της Άννας την οδηγεί να κάνει….

Ο γιατρός (4/12): Ο πληγωμένος εγωισμός της Άννας την οδηγεί να κάνει….

Όσα θα δούμε στο αποψινό (4/12) επεισόδιο στις 22:40

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο γιατρός, αφού ο Ανδρέας επιμένει να βγει η αλήθεια στο φως για το φάρμακο που στάθηκε η αφορμή να πυροβοληθεί και να χάσει τη μνήμη του.

Φυσικά ο Μάρκος προσπαθεί να βρει χρόνο προκειμένου όχι να βγάλει την αλήθεια προς τα έξω, αντιθέτως να τον βγάλει τον Ανδρέα από τη μέση.

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (4/12);

Ο Ανδρέας δείχνει στον Μάρκο την έρευνα που είχε κάνει για το Satonal και του ζητάει να βγει η αλήθεια στο φως, ότι δηλαδή ο ίδιος μάλλον έκανε λάθος για το ποσοστό θνησιμότητας του φαρμάκου και να ενημερώσουν την φαρμακευτική. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο για να διπλοτσεκάρει τα στοιχεία και μαζί με την Ειρήνη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Αντρέα απ’ το νοσοκομείο μια και καλή.

Η Κατερίνα φτάνει στο νοσοκομείο έπειτα από overdose, αλλά στην πραγματικότητα το έπαθε επειδή μετέφερε ναρκωτικά και από λάθος πέρασαν στον οργανισμό της, μιας και δεν μπορούσε να βρει άλλο τρόπο να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν. Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέα πράγμα που θα τους οδηγήσει σε μια ανακάλυψη που εξηγεί όλη τη συμπεριφορά της Κατερίνας αυτά τα χρόνια.

Ο Λεωνίδας αρχίζει να δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις από τους δικούς του για να φύγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο χωριό του και να βοηθήσει τους συχωριανούς του. Η σχέση του όμως με τη Εύα και η νέα του ζωή είναι κάτι που πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα.

Η Άννα συναντάει τον πρώην σύζυγό της, τον Ανδρέα, στο εστιατόριο του νοσοκομείου και βρίσκει την ευκαιρία να του ζητήσει να κάτσουν μαζί, μιας και από τότε που έμαθε για την σχέση του με την Σοφία, έχει πληγωθεί ο εγωισμός της. Αμέσως όμως εμφανίζεται η Σοφία καθώς είχαν κανονίσει ήδη να φάνε μαζί. Η Άννα βρίσκει «καταφύγιο» στο τραπέζι του φίλου και συναδέλφου της Απόστολου. Εκείνος μην αντιλαμβανόμενος την κατάστασή της της μιλάει για ένα θέμα του νοσοκομείου κι εκείνη εμμένοντας στις σκέψεις της, τον ρωτάει για τη σχέση του Ανδρέα με τη Σοφία αποκαλύπτοντας σημάδια ζήλειας και το γεγονός ότι ο Ανδρέας την απασχολεί πολύ περισσότερο από όσο νόμιζε. Ίσως τελικά αυτή η σχέση να μην έχει τελειώσει όπως πολύ σθεναρά του λέει τόσο καιρό.

Διαβάστε επίσης

Ο Γιατρός – Twitter: «Αννούλα, άσε ήσυχο τον Αντρέα, έκανες την επιλογή σου!»