Ο γιατρός – Μαρκουλάκης: «Υπάρχεις λόγος που η μνήμη του σταματά σε συγκεκριμένο σημείο»
Σειρές

Ο γιατρός – Μαρκουλάκης: «Υπάρχεις λόγος που η μνήμη του σταματά σε συγκεκριμένο σημείο»

Ο γιατρός – Μαρκουλάκης: «Υπάρχεις λόγος που η μνήμη του σταματά σε συγκεκριμένο σημείο»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του Alpha και προχώρησε σε αποκαλύψεις

Πρεμιέρα κάνει απόψε «Ο Γιατρός», στις 22:40 στον Alpha και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε στην παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, η οποία είναι εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος υποδύειται τον Ανδρέα Βρεττό, δήλωσε αρχικά: «Έχω να παίξω σε σειρά σε πρωταγωνιστικό ρόλο από το 2007. Περίμενα να έρθει κάτι που θα είναι τόσο καλό, σαν τον Γιατρό. Είδα το πρώτο ιταλικό επεισόδιο και είπα αυτό θα το κάνω».

«Υπάρχει λόγος…»

«Ειδικά στα πρώτα επεισόδια που ξετυλίγεται όλη αυτή η ιστορία… Είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, τον πυροβολούν γιατί νομίζουν ότι φταίει εκείνος για τον θάνατο ενός ασθενούς. Ξυπνάει και είναι απολύτως λειτουργικός, απλώς έχει χάσει τη μνήμα του τα τελευταία 12 χρόνια», τόνισε και έδωσε το spoiler:

«Υπάρχει λόγος για τη στιγμή πέρα από την οποία δεν θυμάται. Είναι συγκεκριμένη η στιγμή πέρα από την οποία δεν θυμάται. Η μνήμη του φτάνει μέχρι το σημείο εκείνο από το οποία πέρα από αυτό έχει γίνει μια σειρά πραγμάτα…».

«Ο Ανδρέας Βρεττός είναι ένας στεγνός, τρομερά ικανός, εφυής και κορυφαίος γιατρός. Αποστασιοποιημένος από τους ασθενείς του, από μια σειρά τραυμάτων που φέρει, αλλά μαζί και με όλη την αλαζονία και την έπαρση που έχει ένας άνθρωπος φτασμένος. Αντιμετωπίζει τους ασθενείς σαν περιστατικά», τόνισε ο ηθοποιός.

«Στο πρώτο μέρος, πριν από το ατύχημα, απαγορεύει σε όλους στην κλικινή, να λένε τους ασθενείς με το όνομά τους. Οι ασθενείς έχουν συγκεκριμένο νούμερο, του κρεβατιού ή του δωματίου, για να μπορεί να υπάρχει απόσταση από τον ασθενή και να τον δει αντικειμενικά και να τον γιατρέψει.

Από τη μία είναι σαν τον ντόκτορ Χάουζ που σε κάθε επεισόδιο αντιμετωπίζει ακραία περιστατικά και βλέπεις τις ιστορίες τους, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε τη ροή και την εξέλιξη του χαρακτήρα του και από την άλλη, βλέπεις πώς τον γκρεμίζει από τα ψηλά στα χαμηλά. Είναι σαν να σου αφαιρούν το δέρμα, αλλάζει τελείως. Γίνεται φοβερή μεταστροφή και γίνεται ένας άλλος γιατρός. Καταλαβαίνει αυτός κι εμείς ότι ο τρόπος για να υπάρξεις ανάμεσα στυς ανθρώπους είναι η αγάπη. Είναι το δίδαγμα που πήρα. Να αγαπάς τον εαυτό σου και τους αλλους», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Ο Γιατρός – Μαρκουλάκης: «Είμαι ψυχρός και αλαζονικός – Κρατάω απόσταση από τους ασθενείς»