Ο όρκος ΙΙ: Μαριτίνα και Ιάσονας έρχονται πολύ κοντά και…
Σειρές

Ο όρκος ΙΙ: Μαριτίνα και Ιάσονας έρχονται πολύ κοντά και…

Ο όρκος ΙΙ: Μαριτίνα και Ιάσονας έρχονται πολύ κοντά και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο 3ο και 4ο επεισόδιο της σειράς

Επιστροφές του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν τη ζωή των πρωταγωνιστών στη σειρά, Ο όρκος ΙΙ, με τον Ιάσονα να είναι ένα πρόσωπο κλειδί.

Η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων και ήταν υποψήφια για τα βραβεία Καλύτερης Σειράς και Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα Seoul International Drama Awards 2023, μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45, με καινούργια επεισόδια, γεμάτα περιπέτεια και αγωνία.

Όσα θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (25-6/10)

Ο όρκος ΙΙ, Επεισόδιο 3, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023, στις 21:45

Ο αρχιφύλακας αναθέτει στον Φίλιππο τον ρόλο του γιατρού στη φυλακή, για να σταματήσει τα νταραβέρια με τα φάρμακα. Αυτό εξοργίζει τον Ιάγο, ο οποίος μαζί με τα τσιράκια του, του επιτίθενται και ο Σέργιος στέλνει τον Φίλιππο κατευθείαν στην απομόνωση. Εκεί περνά αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα τα γράμματα της Μαριτίνας να τα παίρνει ο Ιάγος. H Μαριτίνα συναντάει τον Ιάσονα, ύστερα από πολλά χρόνια, και ο Ραφαήλ, με τη βοήθεια της Θάλειας, βρίσκει την Τζελένα, κάτι που όμως μαθαίνει ο Σιρχάν.

Ο όρκος ΙΙ, Επεισόδιο 4, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στις 21:45

Ο Σέργιος κάνει καψόνια στον Φίλιππο δημιουργώντας του πρόβλημα στην επικοινωνία του με τη Μαριτίνα. Την ίδια ώρα, εκείνη έρχεται κοντά με τον Ιάσονα και θυμούνται τα παλιά. Η Σμάρω συμβουλεύει τη Μαριτίνα να προχωρήσει στη ζωή της. Ο Ραφαήλ συνέρχεται από το ατύχημα, αλλά συνειδητοποιεί ότι η νόσος του βρίσκεται σε έξαρση. Μαζί με την Εριέττα και τη Θάλεια αναρωτιούνται αν τελικά το αυτοκινητικό ήταν απόπειρα δολοφονίας.

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης

Ο όρκος ΙΙ – Twitter: «Προβλέπω να βρίζουμε Ασπιώτη φέτος»