Ο παράδεισος των κυριών (26/1): Η Νέλλυ εντοπίζεται νεκρή στο σπίτι της και…
Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών (26/1): Η Νέλλυ εντοπίζεται νεκρή στο σπίτι της και…

Ο παράδεισος των κυριών (26/1): Η Νέλλυ εντοπίζεται νεκρή στο σπίτι της και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε (26/1) στις 20:00

Οι συνταρακτικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, με τη Νέλλυ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αφού ευθύνεται για την σύλληψη του Πάρη για τον υποτιθέμενο βιασμό της.

Ωστόσο, αποφάσισε να καταθέσει την αλήθεια και είναι κάτι που επικοινώνησε και στον Πάρη για να το γνωρίζει, δίνοντάς του ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Μόνο που οι επαφές της με τον Χρήστο δεν θα έχουν αίσιο τέλος και η Νέλλυ θα βρεθεί νεκρή στο σπίτι της με τις αρχές να ψάχνουν τον δολοφόνο.

Τι θα δούμε απόψε (26/1);

Η Βικτώρια έχει βάλει έναν καινούργιο στόχο και θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της να τον πετύχει… Ο Πάρης, η Γεωργία και η Όλγα έχουν γεμίσει ελπίδες μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Πάρης…

Όμως οι εξελίξεις είναι τόσο γρήγορες που δε θα προλάβουν να χαρούν για πολύ. Ο Βλησσάρης δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη που τον χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Ο Σίμος ετοιμάζει μία έκπληξη στην Αμαλία και συνεννοείται με όλους τους υπόλοιπους για τον βοηθήσουν…

Η Στέλλα μετά το συμβάν στον Παράδεισο βρίσκει καταφύγιο στον Χριστόφορο, ο οποίος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά διαφορετικά οι συνέπειες δε θα είναι ευχάριστες γι’ αυτήν…

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «Καημένη Βικτώρια, έπεσες στις εκπτώσεις φέτος»