Ο παράδεισος των κυριών – Δράκου: «Η Δωροθέα νιώθει προδομένη από την Όλγα»
Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών – Δράκου: «Η Δωροθέα νιώθει προδομένη από την Όλγα»

Ο παράδεισος των κυριών – Δράκου: «Η Δωροθέα νιώθει προδομένη από την Όλγα»

Η αδελφή της Όλγας επιστρέφει στην Ελλάδα γεμάτη μίσος και εκδίκηση για την Όλγα και θα φέρει τα πάνω κάτω

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 η δεύτερη σεζόν της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, επιστρέφει ξανά μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για τους ήρωες της σειράς αφού πρόσωπα εισβάλλουν και προβλέπεται να φέρουν τα πάνω κάτω.

Όσο προσπαθούν να συνέλθουν από την καταστροφή του πολυκαταστήματος και η Όλγα να σταθεί στα πόδια της αφού ο Αποστόλης φέρεται να είναι νεκρός, η αδελφή της, Δωροθέα έρχεται στην Αθήνα.

Την Δωροθέα υποδύεται η Ειρήνη Δράκου και στόχος της είναι να πάρει πίσω ό,τι θεωρεί ότι της ανήκει.

Όσα λέει η Ειρήνη Δράκου για τον ρόλο της

«Η Δωροθέα φαινομενικά είναι μια πλούσια και ισχυρή γυναίκα για την εποχή της, που επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από χρόνια απουσίας και ζωής της στο εξωτερικό, οικονομικά ανεξάρτητη μ’ ένα διαζύγιο και ένα υιοθετημένο παιδί.

Η γυναίκα αυτή νιώθει προδομένη από την οικογένειά της και συγκεκριμένα από την αδερφή της Όλγα, που ως το μόνο εν ζωή πρόσωπο και κρίκος με τη χαμένη ζωή της Δωροθέας, συγκεντρώνει και όλο το θυμό, την πίκρα και τις δυσάρεστες αναμνήσεις γι’ αυτήν. Το ίδιο τραύμα της εγκατάλειψης, της προδοσίας και της απόρριψης το βιώνει δεύτερη φορά με τον Χρήστο, τον έρωτα για τον οποίο τα έχασε όλα, την οικογένεια τους φίλους και τη χώρα της.

Προσωπικά νομίζω ότι αυτό που με συνδέει με την Δωροθέα είναι αυτό το σθένος «να πηδάει στο κενό», να είναι διαφορετική ή να συγκρουστεί με όλους προκειμένου να διεκδικήσει τα συναισθήματά της και τις αξίες της, ίσως κυρίως την αξία που δίνει στον έρωτα και στη ζωή. Αναγνωρίζω αυτή την ένταση που βιώνει τα πράγματα, που από την μια μπορεί να σ’ ανεβάσει σε δυσθεώρητα ύψη και από την άλλη να σε κατεβάσει στα τάρταρα».

Ποια είναι η Δωροθέα Πολύζου – Μαυράκη

Αδερφή της Όλγας. Μεγάλωσε σε οικοτροφείο στην Ελβετία, όπως και η Όλγα, μόνο που εκείνη, παρακάλεσε να φύγει και να τελειώσει τις τελευταίες τρεις τάξεις του τότε Γυμνασίου σε ιδιωτικό σχολείο, στην Αθήνα, κοντά στους γονείς της.

Ήταν η αγαπημένη κόρη του πατέρα της, μέχρι που κλέφτηκε στα 17 με τον Χρήστο Πολύζο, 10 χρόνια μεγαλύτερό της, τον οποίο και παντρεύτηκε στο Σάλτσμπουργκ, με τελικό αποτέλεσμα να αποκληρωθεί από τον πατέρα της. Πριν η Δωροθέα κλείσει τα 40 της χρόνια, εκείνος την άφησε για την 20χρονη υπηρεσία τους.

Απογοητευμένη και θυμωμένη, κατάφερε με την βοήθεια του θετού γιου της Σίμου, να του πάρει ένα πολύ μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, περισσότερο για εκδίκηση, παρά γιατί ο ίδιος δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίζει να συντηρεί εκείνη και τον γιο τους, μετά τον χωρισμό τους.

Με το που καρπώθηκε τα κινητά κι ακίνητα του Χρήστου, η Δωροθέα ξεκίνησε να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε σουαρέ, δεξιώσεις, διακοπές σε πολυτελή θέρετρα και σχέσεις με διάφορους άντρες του κύκλου της. Ποτέ, όμως, δεν ξέχασε την αποκλήρωση από τον πατέρα της.

Θεωρεί άδικο που η Όλγα είναι η μοναδική κληρονόμος της οικογενειακής περιουσίας. Η Όλγα γνωρίζοντας πως ο άντρας της Δωροθέας είναι πολύ πλούσιος και θέλοντας να «τιμήσει» την επιθυμία του πατέρα της, δεν έκανε ποτέ λόγο να την μοιραστούν, μετά τον θάνατό του.

Ως εκ τούτου, η Δωροθέα μεταφέροντας στην αδερφή της το θυμό που είχε προς τον πατέρα τους, επέστρεψε στην Ελλάδα, με έναν στόχο: Να πάρει πίσω ό,τι θεωρεί πως της ανήκει.

Δωροθέα Πολύζου (Ειρήνη Δράκου)

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Διαβάστε επίσης

Ο Παράδεισος των κυριών: Δείτε φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια