Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται και….
Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται και….

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Όλα τα μυστικά αποκαλύπτονται και….

Όσα θα δούμε στο β' μισό της σειράς

Με συνταρακτικές εξελίξεις επιστρέφει η σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, με μυστικά να αποκαλύπτονται και ο πόνος να καραδοκεί.

Στα νέα επεισόδια ο Αποστόλης ζητά συγχώρεση από τον Πάρη, η Μιράντα και η Αμαλία νιώθουν τη λύτρωση που περίμεναν και ο Ντίνος είναι σε απόγνωση μετά τον χωρισμό του από τη Μιράντα…

Στο μεταξύ ένας νέος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στον Μάρκο και τη Δωροθέα και η Ζαχαρούλα επιτέλους μπορεί να είναι μαζί με τον Βύρωνα…

Τραγική φιγούρα ο Χριστόφορος, ο οποίος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Αμαλίας και οργισμένος ορκίζεται να καταστρέψει τον Πάρη, ο οποίος συλλαμβάνεται…

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Ο Πάρης κατηγορείται για τον βιασμό της Νέλλυς και βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Η Γεωργία πηγαίνει να τον δει και εκείνος την συμβουλεύει να φύγει μακριά του για να προστατέψει το παιδί και πέραν αυτού ότι δεν θυμάται τίποτα για το περιστατικό με τη Νέλλυ.

Παράλληλα, ο Σίμος επιμένει να πιέζει την Αμαλία να μιλήσει και εκείνη για τον δικό της βιασμό για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την ενοχή του Πάρη.

Έτσι, η Αμαλία βρίσκεται με την Νέλλυ και εκείνη της τονίζει πως σημαντικό είναι οι γυναίκες να υποστηρίζουν η μία την άλλη στις δύσκολες αυτές καταστάσεις.

Ο Χριστόφορος από την άλλη είναι εξαγριωμένος και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει να κλειστεί για πάντα στη φυλακή ο Πάρης αλλά να πάρει και το παιδί της Γεωργίας και του Άγη.

«Δεν πρόκειται να ανεχτώ να μεγαλώσει ο εγγονός μου στα χέρια ενός βιαστή», λέει με έντονο ύφος στη Γεωργία, με εκείνη να είναι ανένδοτη στις απειλές του.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Εσύ φταις για όλα! Θα σε ξεσκεπάσω»