Ο παράδεισος των κυριών: Έρωτας, απιστία, εκδίκηση στην πρεμιέρα της σειράς
Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών: Έρωτας, απιστία, εκδίκηση στην πρεμιέρα της σειράς

Ο παράδεισος των κυριών: Έρωτας, απιστία, εκδίκηση στην πρεμιέρα της σειράς

Η σειρά του Alpha επιστρέφει στις 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00, με τους ήρωες να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και η ζωή τους να αλλάζει

Η δεύτερη σεζόν της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, είναι γεγονός με την πρεμιέρα να γίνεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές για τους ήρωες της σειράς αφού ο εμπρησμός στο πολυκατάστημα τους έχει αναστατώσει για τα καλά.

Η Γεωργία αποφάσισε να μην παντρευτεί τον Δημήτρη και να ακολουθήσει την καρδιά της, με τον Πάρη να είναι ο άντρας που θέλει να μεγαλώσει το παιδί που περιμένει με τον Άγη.

Η Αμαλία βρίσκεται ανάμεσα στον Σίμο και τον Ντίνο, όπως αντιλαμβανόμαστε στο τρέιλερ, με τον δεύτερο να κερδίζει για άλλη μια φορά την καρδιά της.

Η σχέση του Ντίνου με τη Μιράντα περνάει κρίση, η έξοδος της Βικτώριας από τη φυλακή φέρνει ξανά τα πάνω κάτω και οι ζωές όλων αλλάζουν.

Η εκδίκηση της Βικτώριας

Σύμφωνα με το TV24, ο Σίμος έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του, τη Δωροθέα και το Χρήστο, και θα εμφανιστεί σαν από μηχανής θεός για να βοηθήσει να ξαναφτιαχτεί ο «Παράδεισος», μία ευκαιρία που ο Ντίνος δεν χάνει και δέχεται συνεργασία μαζί του χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο που παραμονεύει.

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που θα δούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων θα είναι και η αποφυλάκιση της Βικτώριας. Ο Εισαγγελέας αποφάσισε ότι το μόνο που υπάρχει εναντίον της είναι κάποιες ενδείξεις και καταθέσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να στοιχειοθετούν όλες αυτές τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται.

Έτσι, δίνει εντολή να αποφυλακιστεί εκείνη πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι των Μπουραντάδων αρχίζοντας ξανά το θέατρο σε όλη την οικογένεια και ειδικά στον Χριστόφορο καταστρώνοντας τα σατανικά της σχέδια για εκδίκηση.

Η ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Οι Μπουραντάδες δέχονται να την κρατήσουν στο σπίτι τους τη Στέλλα που είναι κόρη του Χρηστίδη και της Ματούλας προκειμένου να βοηθάει και τη δεύτερη στις δουλειές του σπιτιού.

Μόνο που εκείνη έχει ως στόχο να καταστρέψει την Αμαλία έχοντας πάρει όλα τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα της από τον Χρηστίδη.

Μη μπορώντας να δεχτεί πώς η Αμαλία έχει ζήσει μέσα στα πλούτη με όλες τις ανέσεις ενώ εκείνη μέσα στη φτώχεια βάζει μπροστά το σχέδιό της.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται κεκαλυμμένα προκειμένου η Αμαλία να μην αντιληφθεί καθόλου την Στέλλα και να είναι ακόμη πιο εύκολος ο στόχος της.

Η Αμαλία θα αργήσει πάρα πολύ να καταλάβει τα ύπουλα σχέδια της ετεροθαλούς αδελφής της.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Διαβάστε επίσης

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Η Γεωργία γεννάει, ο Άγης εξαφανίζεται