Ο παράδεισος των κυριών – Γκοτσόπουλος: «Ο Σίμος έχει βιώσει την προδοσία από μικρός»
Σειρές

Ο παράδεισος των κυριών – Γκοτσόπουλος: «Ο Σίμος έχει βιώσει την προδοσία από μικρός»

Ο παράδεισος των κυριών – Γκοτσόπουλος: «Ο Σίμος έχει βιώσει την προδοσία από μικρός»

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εισβάλει στη σειρά και πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στους ήρωες, με τη Βικτώρια να τον καθοδηγεί

Πρεμιέρα κάνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00 μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Οι ήρωες της σειράς προσπαθούν να βρουν την καθημερινότητά τους μετά την καταστροφή από εμπρησμό του πολυκαταστήματος.

Η Γεωργία την είδαμε να φεύγει τελευταία στιγμή από την εκκλησία και να βρίσκει σωτηρία στο σπίτι του Πάρη, τον οποίο και έχει ερωτευτεί.

Μεταξύ άλλων, η άφιξη του Σίμου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) φαίνεται σε πρώτο χρόνο ότι έχει θετικό πρόσημο, μόνο που στην πραγματικότητα τα μυστικά και η δίψα για εκδίκηση υπερτερούν.

Όσα είπε ο Δημήτρης Γκότσοπουλος για τον ρόλο του

«Στο πρόσωπο του Σίμου αναγνωρίζω το στοιχείο εκείνο του πολυμήχανου ανθρώπου που ξέρει να μάχεται, να παλεύει, άλλοτε σαν λιοντάρι και άλλοτε σαν αλεπού!

Είναι ένας ήρωας τραγικού μεγέθους που ξέρει το σκοπό του και θα κάνει τα πάντα να πετύχει χωρίς να υπολογίσει οποιοδήποτε προσωπικό κόστος!

Θέλει να κάνει τη στιγμή αιώνια και το αιώνιο στιγμιαίο.

Έχει βιώσει την προδοσία από μικρό παιδί και θεωρεί ότι είναι ο ίδιος Θεός και δημιουργός της πραγματικότητας του.

Αν έχω ένα κοινό στοιχείο με αυτόν τον ήρωα είναι η εμμονή του με το χρόνο».

Ποιος είναι ο Σίμος Πολύζος;

Ο Σίμος Πολύζος έχει σπουδάσει Φιλοσοφία της τέχνης παρόλο που ήταν διάνοια στα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, μόνο και μόνο για να εναντιωθεί στα σχέδια των θετών του γονιών, Χρήστου και Δωροθέας.

Στα τέσσερα του χρόνια ο βιολογικός πατέρας του πέθανε και η Βικτώρια πήρε το παιδί στο ίδρυμα, στο οποίο διευθύνει. Το παιδί εκεί δέχτηκε την σκληρή συμπεριφορά των μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία ζήλευαν την ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε από την διευθύντρια και τον παίδευαν, μέχρι που ένα παιδάκι τον έριξε από την σκάλα και ο μικρός Σίμος κινδύνευσε να χάσει την ζωή του.

Το ίδρυμα έκλεισε προσωρινά για λόγους ασφαλείας κι ο Σίμος έπειτα από μήνες στο νοσοκομείο, υιοθετήθηκε, ύστερα από μεσολάβηση της Βικτώριας, από την Δωροθέα Πολύζου, αδερφή της Όλγας και τον τότε σύζυγο της, Χρήστο Πολύζο. Οι θετοί του γονείς και ιδιαίτερα ο πατέρας του ήταν πολύ αυστηροί και χρησιμοποιούσαν σχεδόν βάρβαρες τιμωρίες για τον νουθετήσουν.

Παρόλες τις αυστηρές τιμωρίες των γονιών ο Σίμος δεν συνετίστηκε ποτέ, έμαθε όμως να κινείται υπόγεια για να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει. Στην εφηβεία ο πατέρας του εγκατέλειψε την μητέρα του για μια νεότερη γυναίκα κι εκείνος την βοήθησε να του πάρει όλη την περιουσία του και στάθηκε στο πλευρό της. Μετά από μια έντονη εφηβεία κατάλαβε ότι με την καλή συμπεριφορά μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ότι με τον θυμό και την επανάσταση.

Στα 19 του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό να βρει το αγόρι που τον είχε σπρώξει από τις σκάλες και να τον εκδικηθεί. Η Βικτώρια καθώς κι ο παιδικός του φίλος από το ίδρυμα, ο Ρένος, προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τον βρουν.

Ο Σίμος θα έρθει στην Αθήνα για να εκδικηθεί, για πολλούς λόγους, τον Ντίνο Παπακώστα αλλά μέσα από αυτή την διαδρομή θα ανακαλύψει τρομακτικά πράγματα τόσο για τους θετούς όσο και για τους βιολογικούς του γονείς.

Ένας τραγικός ήρωας που αν και φαίνεται ότι μπορεί να βγει νικητής σε όλα, προσπαθώντας να πάρει εκδίκηση, μέσα από μια διαδρομή δύσκολη καταστρέφει τον εαυτό του. Το τέλος αυτής της διαδρομής, θα το διαλέξει μόνος του, όπως μόνος ήταν σε όλη του τη ζωή.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Διαβάστε επίσης

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες του δεύτερου κύκλου