«Ο παράδεισος των κυριών»: Καθηλωτικές εξελίξεις στον β΄κύκλο – Πότε κάνει πρεμιέρα;
Σειρές

«Ο παράδεισος των κυριών»: Καθηλωτικές εξελίξεις στον β΄κύκλο – Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Ο παράδεισος των κυριών»: Καθηλωτικές εξελίξεις στον β΄κύκλο – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Έρχονται μεγάλες ανατροπές στα νέα επεισόδια

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του α΄κύκλου στον «Παράδεισο των κυριών» με τους τηλεθεατές να περιμένουν πώς και πώς τα νέα επεισόδια για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι στις ζωές των ηρώων.

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha επιστρέφει λίαν συντόμως, πιστή στο καθημερινό ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Ο β΄κύκλος έρχεται και από την ιδέα που έχουμε πάρει από τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει κρύβει μεγάλες ανατροπές.

Η έλευση του Σίμου

Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου ως Σίμος προβλέπεται να φέρει αναταραχές στη ζωή των πρωταγωνιστών.

Η σχέση του με τη Βικτώρια, την οποία την έχει νονά, κρύβει πολλά και ένοχα μυστικά, όπως την καταστροφή του καταστήματος του «Παραδείσου».

Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers, αναταραχές θα φέρει και στη ζωή της Αμαλίας και του Ντίνου και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα συμβεί.

Η ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας τής κάνει τη ζωή κόλαση

Παράλληλα, όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, η Αμαλία έμαθε ότι είναι νόθο παιδί και μάλιστα προϊόν βιασμού του Χρηστίδη και της Μιράντας.

Στα επεισόδια του νέου κύκλου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ετεροθαλή αδελφή της, το νόμιμο παιδί του Χρηστίδη, τη Στέλλα, που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Ο μυστηριώδης άνδρας από το παρελθόν της Μιράντας

Σε νέες περιπέτειες όμως αναμένεται να μπουν οι ζωές του Ντίνου και της Μιράντας.

Ένας άντρας από το παρελθόν της Μιράντας θα κάνει την εμφάνισή του και όλα θα ανατραπούν.

Η ζωή της Μιράντας και του Ντίνου ήδη έχει περάσει από 40 κύματα, ενώ ακόμα και ο γάμος τους στιγματίστηκε με την απόλυτη καταστροφή του «Παραδείσου» και δεν πρόλαβαν να χαρούν ούτε λίγα λεπτά.

Ντίνος και Μιράντα γίνονται γονείς

Ωστόσο, ανάμεσα στις δυσκολίες το ζευγάρι θα βιώσει και χαρούμενες στιγμές καθώς θα δούμε τους δύο πρωταγωνιστές να γίνονται γονείς!

Άλλωστε ο Ντίνος, έχοντας στο πλευρό του τη Μιράντα, είχε ζήσει στο παρελθόν τη χαρά της πατρότητας, έστω κατά λάθος, όταν η πρώην γυναίκα του, η Λιζέτα, του είχε παρουσιάσει την Ειρηνούλα ως δικό τους παιδί, ενώ τη μικρούλα την είχε πάρει από το ίδρυμα της Βικτώριας.

Ο Ντίνος είχε αγαπήσει την Ειρηνούλα όπως και η Μιράντα και είχαν σκοπό να την υιοθετήσουν. Η μικρή όμως έχει εξαφανιστεί μαζί με τη Λιζέτα…

Το ζευγάρι ξεκινά άμεσα τις νόμιμες διαδικασίες για να υιοθετήσει παιδί από κάποιο ίδρυμα, ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει να μείνει έγκυος η Μιράντα.

Δείτε το trailer