Ο Παράδεισος των κυριών: Πάρης και Γεωργία παντρεύονται – Το άλμπουμ και τα πλάνα του γάμου τους
Σειρές

Ο Παράδεισος των κυριών: Πάρης και Γεωργία παντρεύονται – Το άλμπουμ και τα πλάνα του γάμου τους

Ο Παράδεισος των κυριών: Πάρης και Γεωργία παντρεύονται – Το άλμπουμ και τα πλάνα του γάμου τους

Θα μακροημερεύσει το ζευγάρι; Τι δήλωσε η Γεωργία - Τζένη Καζάκου;

Η μεγάλη μέρα για τον Πάρη και την Γεωργία έφτασε στον Παράδεισο των κυριών, απόψε στις 20.00 στον Alpha. Το ζευγάρι παντρεύεται κόντρα στις προβλέψεις.

Ένα ευχάριστο γεγονός τους φέρνει όλους κοντά… Θα κυλήσουν όλα ομαλά αυτή τη φορά, ή για ακόμη μία φορά δε θα λείψουν οι εντάσεις;

Αυτό είναι το άλμπουμ του γάμου τους!

Τα πλάνα από τον γάμο και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι πρωταγωνιστές του γάμου μίλησαν στη Super Κατερίνα που είχε αποκλειστικά πλάνα από όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά.

Η Τζένη Καζάκου δήλωσε για την Γεωργία και τον γάμο: «Η Γεωργία τον ερωτεύτηκε τον Πάρη και τον έχει αγαπήσει πάρα πολύ. Μέχρι να φτάσουν στον γάμο και να ξαναβρεθούν μαζί, είδαμε τη διαδρομή τους, όμως η αγάπη τους κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια που υπήρχαν. Ο Πάρης και η Γεωργία θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι… Ήταν ο μόνος γάμος που τον έκανε με αγάπη, γιατί στον πρώτο γάμο το έσκασε και δεν ήθελε, είχε κάνει ένα αρραβώνα με τον Άγη ο οποίος διαλύθηκε, οπότε τώρα είναι χαρούμενη γιατί έχει βρει τον άνθρωπό της».

«Ο Ντίνος δεν συμφωνεί με αυτόν τον γάμο και μάλιστα έχει προσπαθήσει να τον σταματήσει, γνωρίζει κάποιες πληροφορίες και προσπαθεί με τον τρόπο του να πει ότι δεν θα έπρεπε να γίνει αυτός ο γάμος. Είναι εδώ για να στηρίξει τον φίλο και συνεργάτη του (Μάρκο) και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Μέσα στην τυπικότητα», δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Όσον αφορά στον Ντίνο και την Μιράντα μας λέει ότι «δοκιμάζονται συνεχώς».

Η Κατερίνα Σαβράνη, η αγαπημένη Πιπίτσα, εκμυστηρεύεται ότι «αυτός ο γάμος είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα γιατί η Γεωργία έχει κι ένα μωρό. Αυτό είναι το πρώτο που σκέφτεται σίγουρα η Πιπίτσα. Η Γεωργία και ο Πάρης έχουν ένα πολύ ωραίο δέσιμο μεταξύ τους και η Πιπίτσα παραμερίζει, όχι πως ξεχνά, τι έχει συμβεί με τον Πάρη και δεν το βάζει ως κριτήριο».

«Η Ευδοξία δέχεται ‘πόλεμο’ στον ‘Παράδεισο’ από την Στέλλα», λέει η Μαρίλια Μητρούση.

Όσον αφορά στον έρωτά της για τον Στέφανο, δηλώνει: «Μπαίνει στη ζωή της ο έρωτας, αλλά θα δούμε αν τη θέλει αυτός ο έρωτας. Όλα τα κορίτσια εδώ θέλουν να ευτυχίσουν. Να παντρευτούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους έτσι… Η Ευδοξία θα παλέψει για την αγάπη της, παρόλο που εκείνος δεν της έριξε ούτε βλέμμα στον γάμο».

Τι θα δούμε απόψε στον Παράδεισο των κυριών;

Χριστόφορος και η Αμαλία προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει με την Στέλλα. Ο Φώτης δέχεται ένα τηλεφώνημα που μάλλον θα του αλλάξει τη ζωή και τις προτεραιότητες. Κάποιες σκέψεις βασανίζουν τον Ντίνο, όμως όταν τις μοιράζεται με την Μιράντα την βρίσκει αντίθετη… Ο Ρένος πιάνεται στα πράσα και αυτή τη φορά φαίνεται να μην μπορεί κανένας να τον βοηθήσει. Η Δωροθέα βρίσκεται αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη που δεν ξέρει πώς να την διαχειριστεί καθώς ευθύνεται και η ίδια.