«Ο παράδεισος των κυριών» – spoiler: Δραματικές εξελίξεις για τον Σίμο
Σειρές

«Ο παράδεισος των κυριών» – spoiler: Δραματικές εξελίξεις για τον Σίμο

«Ο παράδεισος των κυριών» – spoiler: Δραματικές εξελίξεις για τον Σίμο

Το ένοχο μυστικό που συνδέει Βικτώρια και Δωροθέα

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Ο παράδεισος των κυριών», με τη Βικτώρια να βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο, κρύβοντας ακόμα ένα ένοχο μυστικό που τη συνδέει αυτή τη φορά τόσο με τη Δωροθέα, όσο και με τον γιο της, Σίμο.

Σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», ο νεοφερμένος Σίμος θα είναι ακόμα ένα πρόσωπο που θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί ξανά ο αστραφτερός “Παράδεισος”, καθώς θα δώσει ένα μεγάλο ποστό στον Ντινο, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Η Δωροθέα, η μητέρα του, έχει πλέον ατόφια την περιουσία της αδερφής της, που της έδωσε ο γαμπρός της, Αποστόλης, για να εκδικηθεί τη γυναίκα του, Όλγα.

Ο Σίμος, είναι υιοθετημένο παιδί της Δωροθέας και του Χρήστου και το αξιοπερίεργο είναι ότι νονά του, είναι η Βικτώρια, η γυναίκα – αράχνη. Πίσω από κάθε δολιοφθορά και φονικό υπάρχει το αποτύπωμά της. Είναι μπλεγμένη με παράνομες υιοθεσίες, αλλά πώς συναντήθηκε με τη Δωροθέα η οποία ζούσε στην Αυστρία; Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους ποιος ήταν; Βαφτίζοντας τον Σίμο τι ήθελε να διασφαλίσει;

Διαβάστε ακόμα

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Η Βικτώρια αποφυλακίζεται!

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Τι θα φέρει η «εισβολή» Γκοτσόπουλου;