«Ο παράδεισος των κυριών» spoiler: Ντίνος και Μιράντα γίνονται γονείς
Σειρές

«Ο παράδεισος των κυριών» spoiler: Ντίνος και Μιράντα γίνονται γονείς

«Ο παράδεισος των κυριών» spoiler: Ντίνος και Μιράντα γίνονται γονείς

Με ποιον τρόπο θα μεγαλώσει η οικογένεια του ζευγαριού;

Ανάμεσα στα αποκαΐδια του «Παράδεισου των κυριών», μία χαρούμενη είδηση φέρνουν ο Ντίνος και η Μιράντα.

Η πυρκαγιά στον «Παράδεισο» είναι μεγάλο πλήγμα για το ζευγάρι, που ζουν την καταστροφή, τη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους, την ημέρα του γάμου τους.

Ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω! Εκτός από την ανοικοδόμησή του, αποφασίζουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Οι αποτυχημένες προσπάθειες

Το πολύπαθο ζευγάρι είχε χάσει το μωρό του λίγο πριν από τον γάμο τους, καθώς η Μιράντα από τη στεναχώρια και το σοκ απέβαλε, μαθαίνοντας πως είχε βιαστεί και η αδερφή της από τον Χρηστίδη, τον οποίο μετά την αποκάλυψη δολοφόνησε ο πατέρας της στη φυλακή.

Όσες προσπάθειες κι αν έχουν καταβάλει, η πολυπόθητη εγκυμοσύνη δεν έρχεται για τη Μιράντα και τον Ντίνο. Ο βιασμός της από τον ασύδοτο εγκληματία αστυνομικό Θανάση Χρηστίδη στην εφηβεία της, είχε συνέπειες για τη Μιράντα. Το μωρό γεννήθηκε υγιές, αλλά στο σώμα της νεαρής κακοποιημένης κοπέλας έμειναν πληγές και δημιουργήθηκαν μόνιμα προβλήματα που καθιστούσαν δύσκολη την ολοκλήρωση μιας νέας εγκυμοσύνης.

Η θύμηση της Ειρηνούλας

Η Μιράντα και ο Ντίνος είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την οικογένειά του.

Άλλωστε ο Ντίνος, έχοντας στο πλευρό του τη Μιράντα, είχε ζήσει στο παρελθόν τη χαρά της πατρότητας, έστω κατά λάθος, όταν η πρώην γυναίκα του, η Λιζέτα, του είχε παρουσιάσει την Ειρηνούλα ως δικό τους παιδί, ενώ τη μικρούλα την είχε πάρει από το ίδρυμα της Βικτώριας.

Ο Ντίνος είχε αγαπήσει την Ειρηνούλα όπως και η Μιράντα και είχαν σκοπό να την υιοθετήσουν. Η μικρή όμως έχει εξαφανιστεί μαζί με τη Λιζέτα…

Σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», το ζευγάρι ξεκινά άμεσα τις νόμιμες διαδικασίες για να υιοθετήσει παιδί από κάποιο ίδρυμα, ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει να μείνει έγκυος η Μιράντα.

Διαβάστε ακόμα

«Ο παράδεισος των κυριών»: Οι selfies των πρωταγωνιστών στα γυρίσματα της σειράς