Ο Παράδεισος των κυριών υποδέχτηκε τον διαβολικό Σίμο:  «Ξεχάστε τον καλό δάσκαλο»
Σειρές

Ο Παράδεισος των κυριών υποδέχτηκε τον διαβολικό Σίμο: «Ξεχάστε τον καλό δάσκαλο»

Ο Παράδεισος των κυριών υποδέχτηκε τον διαβολικό Σίμο:  «Ξεχάστε τον καλό δάσκαλο»

Το ψυχρό του βλέμμα ανατρίχιασε το Twitter

«Ο Παράδεισος των κυριών» ύστερα από το διάλειμμα του καλοκαιριού επέστρεψε απόψε στις οθόνες μας με νέα και συνταρακτικά επεισόδια.

Πρώτο πλάνο πριν από τους τίτλους αρχής το διαβολικό βλέμμα του Σίμου ενώ στεκόταν μπροστά από τον τυλιγμένο στις φλόγες «Παράδεισο».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη σειρά και από τα πρώτα λεπτά όλοι κατάλαβαν ότι ο «καλός δάσκαλος» των «Άγριων Μελισσών» αποτελεί παρελθόν.

Ο Σίμος Πολύζος είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας που διψά για εκδίκηση και το Twitter μυρίστηκε γρήγορα τους μπελάδες που σέρνει μαζί του…

Ποιος είναι ο Σίμος Πολύζος

Ο Σίμος Πολύζος έχει σπουδάσει Φιλοσοφία της τέχνης παρόλο που ήταν διάνοια στα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες, μόνο και μόνο για να εναντιωθεί στα σχέδια των θετών του γονιών, Χρήστου και Δωροθέας. Στα τέσσερα του χρόνια ο βιολογικός πατέρας του πέθανε και η Βικτώρια πήρε το παιδί στο ίδρυμα, στο οποίο διευθύνει. Το παιδί εκεί δέχτηκε την σκληρή συμπεριφορά των μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία ζήλευαν την ιδιαίτερη μεταχείριση που είχε από την διευθύντρια και τον παίδευαν, μέχρι που ένα παιδάκι τον έριξε από την σκάλα και ο μικρός Σίμος κινδύνευσε να χάσει την ζωή του. Το ίδρυμα έκλεισε προσωρινά για λόγους ασφαλείας κι ο Σίμος έπειτα από μήνες στο νοσοκομείο, υιοθετήθηκε, ύστερα από μεσολάβηση της Βικτώριας, από την Δωροθέα Πολύζου, αδερφή της Όλγας και τον τότε σύζυγο της, Χρήστο Πολύζο. Οι θετοί του γονείς και ιδιαίτερα ο πατέρας του ήταν πολύ αυστηροί και χρησιμοποιούσαν σχεδόν βάρβαρες τιμωρίες για τον νουθετήσουν.

Παρόλες τις αυστηρές τιμωρίες των γονιών ο Σίμος δεν συνετίστηκε ποτέ, έμαθε όμως να κινείται υπόγεια για να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει. Στην εφηβεία ο πατέρας του εγκατέλειψε την μητέρα του για μια νεότερη γυναίκα κι εκείνος την βοήθησε να του πάρει όλη την περιουσία του και στάθηκε στο πλευρό της. Μετά από μια έντονη εφηβεία κατάλαβε ότι με την καλή συμπεριφορά μπορεί να κερδίσει πολύ περισσότερα πράγματα απ’ ότι με τον θυμό και την επανάσταση. Στα 19 του χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα με μοναδικό σκοπό να βρει το αγόρι που τον είχε σπρώξει από τις σκάλες και να τον εκδικηθεί. Η Βικτώρια καθώς κι ο παιδικός του φίλος από το ίδρυμα, ο Ρένος, προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τον βρουν. Ο Σίμος θα έρθει στην Αθήνα για να εκδικηθεί, για πολλούς λόγους, τον Ντίνο Παπακώστα αλλά μέσα από αυτή την διαδρομή θα ανακαλύψει τρομακτικά πράγματα τόσο για τους θετούς όσο και για τους βιολογικούς του γονείς. Ένας τραγικός ήρωας που αν και φαίνεται ότι μπορεί να βγει νικητής σε όλα, προσπαθώντας να πάρει εκδίκηση, μέσα από μια διαδρομή δύσκολη καταστρέφει τον εαυτό του. Το τέλος αυτής της διαδρομής, θα το διαλέξει μόνος του, όπως μόνος ήταν σε όλη του τη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Παράδεισος των κυριών spoiler: «Η Μιράντα άλλαξε ταυτότητα για να φύγει από…»