Ο Τιμωρός της Marvel γίνεται… Έλληνας! Όλες οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του Alpha
Σειρές

Ο Τιμωρός της Marvel γίνεται… Έλληνας! Όλες οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του Alpha

Ο Τιμωρός της Marvel γίνεται… Έλληνας! Όλες οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του Alpha

Η υπόθεση και οι ηθοποιοί που έχουν δεχτεί κρούση

Μπορεί ακόμα ο Δημήτρης Λάλος και ο Νίκος Ψαρράς να πρωταγωνιστούν αντιστοίχως ως Μαθιός Σταματάκης στον Σασμό και Κανέλλος Λάσκαρης στη Μάγισσα ωστόσο οι δυο ηθοποιοί ήδη σχεδιάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης και η ομάδα του έχουν προσεγγίσει τους ηθοποιούς για τους ρόλους των αστυνομικών στη νέα σειρά του Alpha, «Τιμωρός».

Σύμφωνα με το TV24, πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου η οποία βασίζεται στην αμερικανική παραγωγή της Marvel, Punisher (Τιμωρός), και αφορά στην ιστορία ενός πεζοναύτη (Δημήτρης Λάλος) που βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και αποφασίζει να ζητήσει εκδίκηση με κάθε τρόπο.

Ο ήρωας θα σοκαριστεί όταν συνειδητοποιήσει πώς πίσω από τις απώλειες του υπάρχει μια μεγάλη συνωμοσία που επεκτείνεται στον υπόκοσμο. ο οποίος εκπροσωπείται από τον Νίκο Ψαρρά, ενώ θα αναγκαστεί να μπλεχτεί  σε αυτόν προκειμένου να πάρει το αίμα των δικών του πίσω και να λυτρωθεί.

Η ελληνική εκδοχή του Τιμωρού θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time του Alpha.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο Δημήτρης Λάλος που είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με την οικογένεια Καραγιάννη λόγω του Σασμού είπε αμέσως το μεγάλο «ναι» και μάλιστα ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μετά το τέλος της καθημερινής σειράς του Alpha.

Και ο Νίκος Ψαρράς όμως φλερτάρει έντονα με το να δεχτεί την πρόταση και μάλιστα που άνθρωποι βρίσκονται στο περιβάλλον του ηθοποιού τονίζουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στον υπογράψει.

Η σειρά  Τιμωρός δημιουργήθηκε για το Netflix από τον Στηβ Λάιτφουτ και βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των Marvel κόμικς. Αποτελεί spin off της τηλεοπτικής σειράς Daredevil και τα γεγονότα αυτής διαδραματίζονται μέσα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αποτελώντας μία συνοχή με ταινίες και άλλες τηλεοπτικές σειρές του franchise.

Η σειρά ανέβηκε το 2017 και πήρε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο που προβλήθηκε το 2019.

Επίσης το 2004 είχε γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα και τον Τόμας Τζέιν.

Διαβάστε επίσης

Dragons’ Den: Πήρε «πράσινο φως» και για τρίτη σεζόν