Οι Πανθέοι (24/3): Ο Ανδρέας πιάνει στα πράσα την Μάρμω με τον Κίτσο και…
Σειρές

Οι Πανθέοι (24/3): Ο Ανδρέας πιάνει στα πράσα την Μάρμω με τον Κίτσο και…

Οι Πανθέοι (24/3): Ο Ανδρέας πιάνει στα πράσα την Μάρμω με τον Κίτσο και…

Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (24/3) στις 18:40

Μπορεί η Μάρμω να προσπάθησε με πολλούς τρόπους να κρύψει τη σχέση της με τον Κίτσο στη σειρά, Οι Πανθέοι, φαίνεται όμως ότι δεν τα πήγε και τόσο καλά.

Ο μεγάλος της φόβος ήταν ο Ανδρέας που τελικά τους τσάκωσε μαζί στο ξενοδοχείο της Νίνας και πλέον θέλει να μιλήσει με ανοιχτά χαρτιά μαζί της.

Θα του πει επιτέλους την αλήθεια ή θα βρει πάλι δικαιολογίες;

Τι θα δούμε σήμερα (24/3);

Η Σεβαστή κάνει μια ύστατη προσπάθεια να υπερασπιστεί τη Μάρμω και να πείσει τη Χρυσοστόμη να την αφήσει να κάνει αυτό που πρέπει, όμως η Χρυσοστόμη είναι ανένδοτη και αποφασισμένη να μην επιτρέψει να μάθει τίποτα ο αδελφός της. Ο Ανδρέας, που όμως έχει στο μεταξύ δει τον Κίτσο και τη Μάρμω στο ξενοδοχείο της Νίνας, αποφασίζει πως ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσει με τη γυναίκα του και της ζητάει να παραδεχτεί την αλήθεια. Ο Στάθης, αποφασισμένος να πολεμήσει τον Φάνη και τη Δέσποινα, ζητάει από την Αλέκα να κλεφτούν ώστε να μπορεί να έχει ως σύμμαχό του, τον πατέρα της. Παράλληλα, ο Στέφανος επιστρέφει στο Γραμματικό και δέχεται να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι του Ισίδωρου μαζί με τη Θάλεια, που δείχνει έμπρακτα πως θέλει πραγματικά να τον φροντίσει.Ο Μαρμάρης προχωρά με το σχέδιό του να παγιδέψει τη Μιρέλλα ώστε να πιστέψουν όλοι πως αυτή είναι η κατάσκοπος που ψάχνει η Κυβέρνηση. Η Ματούλα, μετά το γράμμα που πήρε από τον Τέλη, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδράσει από το νησί που είναι εξόριστη…

Διαβάστε επίσης

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Ανδρέας ζητάει από τη Μάρμω να του παραδεχτεί την αλήθεια…