Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Η Χρυσοστόμη πείθει τον Ανδρέα να φυγαδεύσει στο εξωτερικό τη Μάρμω και…
Σειρές

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Η Χρυσοστόμη πείθει τον Ανδρέα να φυγαδεύσει στο εξωτερικό τη Μάρμω και…

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Η Χρυσοστόμη πείθει τον Ανδρέα να φυγαδεύσει στο εξωτερικό τη Μάρμω και…

Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας (13-14/4) στις 18:40

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Οι Πανθέοι, στα επεισόδια που θα προβληθούν το Σαββατοκύριακο στις 18:40 στον ΣΚΑΪ.

Οι Πανθέοι, Σάββατο 13 Απριλίου στις 18:40

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84

Ο Κίτσος, μόλις ακούει από τη Δέσποινα τον αληθινό λόγο για τον οποίο έφυγε ο πατέρας του, όταν εκείνος ήταν μικρός, γίνεται έξαλλος. Ξεσπάει στη μητέρα του και της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ του! Η Δέσποινα, ταραγμένη αρχίζει να νιώθει δυσφορία και ο πόνος που έχει στην καρδιά τον τελευταίο καιρό, επανέρχεται ακόμα πιο οξύς. Η Πέλλα, μετά την εξομολόγηση του έρωτα του Τέλη προς αυτήν, νιώθει για πρώτη φορά πως στη ζωή της μπαίνει ξανά μια χαραμάδα ευτυχίας. Ο Στάθης με την Αλέκα ξεκινάνε τον έγγαμο βίο τους υπό το βάρος της απόρριψης του Βαλλίδη. Στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας, μετά την κουβέντα του με τον Μαρμάρη, αποφασίζει να μπει κρυφά στο σπίτι της Μιρέλλας και να βρει τι «κρύβει», ενώ παράλληλα ο Μαρκέζης ετοιμάζεται να έρθει κι αυτός στο Γραμματικό για να συλλάβει τη δασκάλα. Η Χρυσοστόμη ζητάει βοήθεια από τον Ιγνάτιο ώστε να μπορέσουν να βγουν τα χαρτιά του Κίτσου πριν κηρυχθεί ο πόλεμος γιατί τότε θα είναι αργά και δεν θα μπορεί να φύγει από τη χώρα… Ο Ανδρέας, τέλος, θα χρειαστεί να σώσει έναν ασθενή που φέρνουν στην κλινική. Όταν όμως μάθει τον λόγο που ο αιμόφυρτος άντρας βρέθηκε στο χειρουργείο του, η σχέση του με τον Μεταξά θα κλονιστεί ξανά.

Οι Πανθέοι, Κυριακή 14 Απριλίου στις 18:40

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85

Η Δέσποινα βρίσκει τη Μάρμω, αυτή τη φορά όμως χωρίς να έχει την πρόθεση ούτε να την προσβάλλει ούτε να της επιτεθεί. Αντιθέτως, την παρακαλά να μείνει μακριά από τον Κίτσο γιατί η σχέση αυτή θα καταστρέψει τις ζωές όλων τους. Η Μάρμω όμως βρίσκει το θάρρος να πει στη Δέσποινα ότι δεν μπορεί πλέον να μείνει μακριά από τον γιο της γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Η εξαφάνιση της Μιρέλλας περιπλέκει τα πράγματα, αναγκάζοντας τον Μαρκέζη να ζητήσει από τον Ισίδωρο να τον ακολουθήσει στην Αθήνα ώστε να του πάρει κατάθεση. Ο Γαλάτης προσπαθεί να δικαιολογήσει τη Δέσποινα και ζητάει από τον Κίτσο να μην είναι τόσο σκληρός μαζί της και να βρει τη δύναμη να τη συγχωρέσει. Η Χρυσοστόμη προτείνει στον Ανδρέα να φυγαδεύσει τη Μάρμω εκτός Ελλάδας ώστε να μην κινδυνέψει στον πόλεμο που έρχεται. Ο Βαλλίδης, μετά τον Στάθη, δέχεται την επίσκεψη και της Λιάνας που του ζητάει κι αυτή να μαλακώσει και να δεχτεί πίσω την Αλέκα. Ο Τέλης έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Πέλλα, όμως η σχέση τους δεν περνάει απαρατήρητη από τον Μαρμάρη. Η Δέσποινα, τέλος, ζητάει από τον Σολδάτο να τη συγχωρέσει και να τη δεχτεί πίσω στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης

Ελένη Καρακάση: «Οι Πανθέοι έχουν ανέβει σε τηλεθέαση. Ίσως έπρεπε να σκεφτούν καλύτερα σε τι…»