«Οι Πανθέοι»: Όσα έγιναν στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου
Σειρές

«Οι Πανθέοι»: Όσα έγιναν στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου

«Οι Πανθέοι»: Όσα έγιναν στην πρώτη ανάγνωση του σεναρίου

Δείτε φωτογραφικό υλικό

Οι σελίδες του περίφημου μυθιστορήματος του συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη ζωντανεύουν ξανά και μεταφέρονται στην τηλεόραση με ένα εξαιρετικό σενάριο για τη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι».

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών με τον σκηνοθέτη, τους σεναριογράφους και τους συντελεστές της παραγωγής.

Με ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα και ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη Σπύρου Μιχαλόπουλου και των σεναριογράφων Γιάννας Κανελλοπούλου και Άγγελου Χασάπογλου, έγινε η πρώτη ανάγνωση σεναρίου.

Με ανυπομονησία και προσμονή, οι ηθοποιοί δήλωσαν έτοιμοι να ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες του μυθιστορήματος, τα μέλη μιας εμβληματικής οικογένειας, της οικογένειας των «Πανθέων» και ανανέωσαν το ραντεβού στους χώρους των γυρισμάτων όπου θα ακουστεί η πρώτη κλακέτα! Στην πρώτη ανάγνωση σεναρίου, παρούσα ήταν και η Μαρία Αθανασιάδου, σύζυγος του ακαδημαϊκού και συγγραφέα Τάσου Αθανασιάδη, που γνώρισε και άκουσε από κοντά τους ηθοποιούς «να δίνουν σάρκα και οστά» στους ήρωες του βιβλίου.