Οι Πανθέοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (9ο-13ο);
Σειρές

Οι Πανθέοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (9ο-13ο);

Οι Πανθέοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (9ο-13ο);

Εκβιασμοί και ανεκπλήρωτοι έρωτες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Οι Πανθέοι έκαναν πρεμιέρα με την πιο ανατριχιαστική σκηνή και στη συνέχεια είδαμε τον Βλάσση Πανθέο να χάνει τις αισθήσεις του και οι κόρες του να προσπαθούν να το διαχειριστούν.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές αφού μυστικές συναντήσεις και παιχνίδια της μοίρας φέρνουν τα πάνω κάτω για τους ήρωες της σειράς.

Η υπόθεση της σειράς

Ενώ στην Ευρώπη τα σύννεφα του μεγάλου πολέμου βαραίνουν απειλητικά, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Πανθέων, παιδιά, νύφες και εγγόνια, συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση Πανθέου. Ο θάνατος του γηραιού Βλάση, σφραγίζεται από ένα γεγονός που θα σοκάρει τα παιδιά του.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Τι σημαίνει αυτό; Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος;..

Ταυτόχρονα, η απρόσμενη εμφάνιση της Μάρμως, της νεαρής συζύγου του γιου του Βλάση, Ανδρέα, θα ταράξει τις ισορροπίες και θα ξυπνήσει ένα απαγορευμένο πάθος, με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Κίτσο, έναν μποέμ ταλαντούχο ζωγράφο.

Ο καιρός περνάει… Οι Πανθέοι ερωτεύονται, ζουν παράνομα πάθη και κάποιοι μέσα στο ρευστό κλίμα της εποχής, εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και στήνουν με εκβιασμούς και απάτες, σχέδια γρήγορου πλουτισμού. Ταυτόχρονα, ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απλώνει τα πλοκάμια του, εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες και τα πάθη των ηρώων.

Ας δούμε τι θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας 28 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου.

Οι Πανθέοι, Επεισόδιο 9, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Ο Ανδρέας φτάνει εσπευσμένα στο γραφείο του Μεταξά, μέσα στην άγρια νύχτα και βρίσκει τον άνθρωπο της ασφάλειας νεκρό. Ο Μεταξάς υποψιάζεται πως στόχος ήταν ο ίδιος και ζητάει από τον Ανδρέα να μεταφέρουν τον νεκρό άντρα στην κλινική του, να γίνει η νεκροψία χωρίς να το μάθει κανείς και να τον ενημερώσει για τα ευρήματα. Ο Κίτσος αποφασίζει να ξαναβρεθεί με τη Μάρμω, χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική που χρησιμοποίησε και εκείνη. Στέλνει ένα μήνυμα και της ζητάει να τον βρει στο ξενοδοχείο της Νίνας. Η Μάρμω πηγαίνει και ο Κίτσος της προτείνει να παίξουν ένα παιχνίδι… «ανακάλυψης»! Ο Στάθης σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα καταφέρει να εκβιάσει τον Βαλλίδη και να αποσπάσει τα λεφτά που θέλει, πηγαίνει και τον βρίσκει στο σπίτι του. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Οι Πανθέοι, Επεισόδιο 10, Δευτέρα 02 Οκτωβρίου στις 21.00

Ο Κίτσος προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μάρμω. Πηγαίνει στον Τέλη αλλά πάλι μιλάει μόνο γι’ αυτήν! Η συζήτησή τους θα διακοπεί από τον ερχομό της Πέλλας που έντρομη τους λέει ότι κάποιος από την Ασφάλεια την παρακολουθεί. Παράλληλα, ο Ισίδωρος ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως δεν είναι βιολογικό παιδί του Βλάση. Μετά από ένα ξέσπασμα στην Ιλαρία, θα φύγει από το σπίτι. Η ώρα περνάει και η Ιλαρία με τον Παναγή αρχίζουν να ανησυχούν. Όταν πια έχει βραδιάσει, ο Θωμάς με τον Παναγή και τον Στέφανο θα βγουν να τον ψάξουν… Τα ίχνη του θα τους οδηγήσουν στα παλιά μεταλλεία…

Οι Πανθέοι, Επεισόδιο 11, Τρίτη 03 Οκτωβρίου στις 21.00

Η περιπέτεια του Ισίδωρου στα μεταλλεία ανησυχεί τους υπόλοιπους Πανθέους, οι οποίοι σπεύδουν στο Γραμματικό για να δουν αν είναι καλά. Προς μεγάλη τους έκπληξη, θα διαπιστώσουν πως ο Ισίδωρος όχι μόνο δεν κινδυνεύει αλλά είναι και πιο ευδιάθετος από ποτέ. Ο Ισίδωρος θα εκμεταλλευτεί μάλιστα την παρουσία όλων και θα προτείνει να κάνουν τα εννιάμερα του πατέρα τους. Και ενώ η Μάρμω νιώθει ακόμα άβολα ανάμεσά τους και αισθάνεται κάποιες εχθρικές δονήσεις, ο απρόσμενος ερχομός του Κίτσου θα τη λυτρώσει. Και ενώ όλη η οικογένεια των Πανθέων είναι στο τραπέζι και τρώνε, ο Ισίδωρος τους επιφυλάσσει μια ακόμη μεγάλη έκπληξη…

Οι Πανθέοι, Επεισόδιο 12, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην οικογένεια πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία, η Λιάνα με τον Θωμά περνάνε λίγο χρόνο μόνοι τους προκαλώντας στον Θωμά αμηχανία, ενώ ο Μαρμάρης βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Η Πέλλα ψάχνει εναγωνίως να τον βρει, μήπως και η αστυνομία σταματήσει να την παρακολουθεί επιτέλους. Εντωμεταξύ, η Χρυσοστόμη προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις. Ο Φάνης υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη, ενώ παράλληλα η Βέτα αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως ο Φάνης την απατά. Κι όλα αυτά, ενώ ο Κίτσος με τη Μάρμω έρχονται ολοένα και πιο κοντά, πριονίζοντας άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Οι Πανθέοι, Επεισόδιο 13, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21.00

Ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και τη Μάρμω να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, φέρνοντάς τους σε αμηχανία. Η Χρυσοστόμη απειλεί τη Μιρέλλα να μείνει μακριά από τους Πανθέους. Ο Στάθης ζητά από τον Φάνη να συνεργαστούν, ο Φάνης όμως έχει αμφιβολίες λόγω του χαρακτήρα του Στάθη. Ο Λουκάς ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική και αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα. Ο Διονύσιος πληροφορεί τον Ισίδωρο για την παρουσία ενός άντρα που τον προσέγγισε με σκοπό να αποσπάσει πληροφορίες για τους Πανθέους. Ο Ισίδωρος υποπτεύεται πως ο Μαρμάρης είναι αυτός ο άντρας κι αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία του. Η Λιάνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Θωμά εκείνος όμως την απομακρύνει με τη συμπεριφορά του. Η Χρυσοστόμη θα αποπειραθεί να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση την ίδια στιγμή που ο Κίτσος θα εκμυστηρευθεί ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη.

Διαβάστε επίσης

Οι Πανθέοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (5ο-8ο);