Πανθέοι: Ο σκοτεινός εφιάλτης και το ερωτοχτυπημένο Twitter με τον Χειλάκη
Σειρές

Πανθέοι: Ο σκοτεινός εφιάλτης και το ερωτοχτυπημένο Twitter με τον Χειλάκη

Πανθέοι: Ο σκοτεινός εφιάλτης και το ερωτοχτυπημένο Twitter με τον Χειλάκη

Το άσχημο όνειρο που στοιχειώνει τη Μάρμω

Λουσμένη στον κρύο ιδρώτα πετάχτηκε η Μάρμω από τον ύπνο της εξαιτίας ενός εφιάλτη…

Το όνειρο που βλέπει από μικρό παιδί με τους γονείς της τη σόκαρε και ξύπνησε με ουρλιαχτά τινάζοντα στο πόδι και τον Ανδρέα που έσπευσε να την ηρεμήσει.

Η χημεία του ζευγαριού «έλιωσε» το Twitter με τους φαν της σειράς να αποθεώνουν μεταξύ άλλων και τον Αιμίλιο Χειλάκη για τα κάλλη του!

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο (20/9);

Πανθέοι, επεισόδιο 3, Τετάρτη 20/9

Ο Κίτσος εκλιπαρεί τον Ανδρέα να σώσει την τραυματισμένη Πέλλα χωρίς να την πάει στο νοσοκομείο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη Μάρμω. Όμως, η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να ρισκάρει πολλά περισσότερα από την υπόληψη και το κύρος του… Παράλληλα, ο Στάθης συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που να αποδεικνύουν την παρατυπία που έχει εντοπίσει στην εταιρεία του Βαλλίδη. Το όνομα ενός Αρμένη προμηθευτή θα του τραβήξει την προσοχή. Η Δέσποινα, στο μεταξύ, έχει μάθει για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η αδελφή της Μερόπη και για τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Τέλος, ο Ισίδωρος προσεγγίζει τη Μιρέλλα αναζητώντας τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του, η Χρυσοστόμη προσπαθεί να τον αποτρέψει να σκαλίζει το παρελθόν, ενώ ο Μαρμάρης επιχειρεί με κάθε μέσο να τον πείσει να ξανανοίξει τα Μεταλλεία. Τα κλειστά μεταλλεία που κρατούν κρυμμένα τα μυστικά των Πανθέων εδώ και καιρό.

Διαβάστε επίσης

Οι Πανθέοι – Twitter: «Ένα Όσκαρ στον Γιώργο Κωνσταντίνου»