Παράδεισος των κυριών – Twitter: Άρχισε τις απειλές ο Χριστόφορος – «Γεωργία στείλε τον στο δι@@λο που κουνάει το δάχτυλο…»
Σειρές

Παράδεισος των κυριών – Twitter: Άρχισε τις απειλές ο Χριστόφορος – «Γεωργία στείλε τον στο δι@@λο που κουνάει το δάχτυλο…»

Παράδεισος των κυριών – Twitter: Άρχισε τις απειλές ο Χριστόφορος – «Γεωργία στείλε τον στο δι@@λο που κουνάει το δάχτυλο…»

Ο Χριστόφορος εμφανίστηκε πυρ και μανία μπροστά στον Πάρη και τη Γεωργία αλλά το Twitter διχάστηκε

Με πολλά… νεύρα ξεκίνησε το αποψινό (19/1) επεισόδιο της σειράς του Alpha, ο Παράδεισος των Κυριών, με τον Χριστόφορο να εμφανίζεται μπροστά στον Πάρη και να ξεσπά για την Αμαλία και τον βιασμό που υπέστη από εκείνο.

«Γιατί δεν πήδηξες στον γκρεμό;»

«Σε έβαλα στο σπίτι μου κι εσύ ατίμασες την κόρη μου και μετά είχες το θράσσος να σταθείς δίπλα της στην εκκλήσία σαν γαμπρός», του είπε ο Χριστόφορος, με τον Πάρη να απαντά κλαίγοντας:

«Έχω απολογηθεί χίλιες φορές στην Αμαλία, έχω μετανιώσει ειλικρινά».

«Αν είχες μετανιώσει δεν θα το ξαναέκανες, αλλά κι έτσι να ήταν, τι με νοιάζει εμένα; Μπορεί να αλλάξει αυτό που έκανες; Μπορεί να ξεπλύνει τον βιασμό και τον πόνο της Αμαλίας και τον δικό μου; Είσαι ό,τι χειρότερο έχει μπλεχτεί στον δρόμο μου. Ντρέπομαι, θες να μεγαλώσεις και το εγγόνι μου; Δεν θα το επιτρέψω να γίνει ποτέ. Δεν θα ησυχάσω αν δεν σε δω να σαπίζεις στη φυλακή», συνέχισε ο Χριστόφορος.

«Αυτό μου αξίζει, αλλά γι αυτό που έκανα στην Αμαλία, όχι γι αυτό που με κατηγορούν τώρα, είναι στημένο. Έχω ζητήσει πολλές φορές στην Αμαλία να με καταγγείλλει, αλλά δεν ήθελε», απάντησε ο Πάρης.

«Αν ήθελες πραγματικά να κατηγορήσεις τον εαυτό σου θα έβρισκες τον τρόπο. Γιατί δεν πήδηξες από έναν γκρεμό. Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδέψεις. Είσαι ένας βιαστής κι αυτό δεν αλλάζει, θα είσαι σε όλη σου τη ζωή», του είπε ο πατέρας της Αμαλίας, όταν εκείνος του εξήγησε ότι πυροβόλησε τον εαυτό του.

«Απαιτώ να αναγνωρίσω το εγγόνι μου, απαιτώ να πάρω την πλήρη κηδεμονία», τόνισε στον Πάρη και όταν είπε τα ίδια και στη Γεωργία, απειλόντας ότι θα κινηθεί νομικά, εκείνη του απάντησε ότι μπορεί να κάνει ό,τι νομίζει και ότι τόσο καιρό, μόνο μία φορά ενδιαφέρθηκε να δει το εγγόνι του.

«Ό,τι είπα το εννοώ και θα το κάνω. Σιχαίνομαι και μόνο που τον έχω μπροστά μου», πρόσθεσε ο Χριστόφορος με την Όλγα να του ζητά συγγνώμη.

«Ακόμα και η συγγνώμη είναι ντροπή από το στόμα σας. Είστε συνένοχοι όλοι», είπε κι έφυγε.

Διχασμένο το Twitter

Από τη μία οι Twitterάδες χειροκρότησαν όσα είπε ο Χριστόφορος στον Πάρη, από την άλλη κάποιοι τα έβαλαν μαζί του που «κούνησε το δάχτυλο» στη Γεωργία, για την προστασία των παιδιών, όταν εκείνος και η Βικτώρια, έκρυβαν τόσα χρόνια την αλήθεια από τα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμα

O Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια (70-74): Ο Πάρης συλλαμβάνεται, η Νέλλυ κινδυνεύει διπλά