Πέγκυ Τρικαλιώτη – Προξενιό: «Το χαστούκι που θα φάει η Κυριακούλα θα είναι πολύ μεγάλο»
Σειρές

Πέγκυ Τρικαλιώτη – Προξενιό: «Το χαστούκι που θα φάει η Κυριακούλα θα είναι πολύ μεγάλο»

Πέγκυ Τρικαλιώτη – Προξενιό: «Το χαστούκι που θα φάει η Κυριακούλα θα είναι πολύ μεγάλο»

Η ηθοποιός μίλησε στη Super Κατερίνα για τον ρόλο της στο Προξενιό της Ιουλίας

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Πέγκυ Τρικαλιώτη που σχολίασε στα κομπλιμέντα της παρουσιάστριας για τη νεανική της εμφάνιση ότι έχει το DNA του πατέρα της.

«Μέχρι να έρθει η Κυριακούλα στη ζωή μου πίστευα ότι το κάστινγκ με μένα ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν μπορώ να παίξω τις μικρές γιατί ξέρουν ότι δεν είμαι.

Είμαι σε ένα επόμενο στάδιο, έχω παιδιά 27 χρονών στη σειρά, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Με το που βάζω τα ρούχα της Κυριακούλας, μου κάνουν αυτό το σκληρό μαλλί, είναι σαν να μπαίνω σε ένα ταξίδι μαζί της. Υπάρχουν στιγμές που με βλέπω και δεν με αναγνωρίζω. Πάω στον καθρέφτη και λέω “όχι”» είπε για τον ρόλο της Κυριακούλας Ραζίνη στο Προξενιό της Ιουλίας.

«Δεν έχω Τουίτερ και μου στέλνουν οι φίλοι μου. Τη μισούν την Κυριακούλα! Οι κακοί χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους καλούς γιατί με τους καλούς ταυτίζεσαι πολύ εύκολα. Οι κακοί χρειάζονται έναν πολύ διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, πρέπει να μην σε νοιάζει ότι εκτίθεσαι αλλά ότι κάνεις έναν ρόλο. Την έχω ερωτευτεί την Κυριακούλα.

Δεν μπορώ να σου πω αν θα βρεθεί το φονικό όπλο. Η χαρά μου θα είναι για λίγο διάστημα. Θα χαμογελάσει λίγο και το χαστούκι θα είναι πολύ δυνατό.

Θα τη μαλακώσει το βάρος» είπε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

«Είμαστε πολύ κοντά στον Εμφύλιο, αδελφός σκότωνε αδελφό. Επίσης το 59 εκτελούσαν για φόνο και αν εκτελέσουν τον Στράτο πεθαίνει το σύμπαν της. Τον αγαπάει αρρωστημένα. Αν είναι εκτελεσμένος φονιάς και τα παιδιά του θα φέρουν αυτό το όνομα, δεν υπάρχει επιβίωση» είπε.

«Μου αρέσει να μεταμορφώνομαι. Ακόμα και στην Κυριακούλα είμαι μεταμορφωμένη, νιώθω αλλιώτικη» συμπλήρωσε.

«Άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι. Εμένα τελικά μου έφερε να κάνω με φυσικό τρόπο παιδί ενώ μου έλεγαν ότι δεν θα γίνει. Αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα θα είχαμε υιοθετήσει γιατί ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί.