Πότε τελειώνουν φέτος οι τηλεοπτικές σειρές; Αναλυτικός οδηγός
Σειρές

Πότε τελειώνουν φέτος οι τηλεοπτικές σειρές; Αναλυτικός οδηγός

Πότε τελειώνουν φέτος οι τηλεοπτικές σειρές; Αναλυτικός οδηγός

Πότε ρίχνουν αυλαία Σασμός, Γη της ελιάς, Παγιδευμένοι, Έρωτας φυγάς;

Ο Ιούνιος ήδη τελειώνει και οι τηλεοπτικές σειρές των καναλιών θα ρίξουν σιγά σιγά αυλαία, άλλες για καλοκαίρι και άλλες για πάντα.

Ήδη την Τρίτη 20/6 έριξε συγκινητική αυλαία η σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» που μας κράτησε συντροφιά για 3 σεζόν.

Τι γίνεται όμως με «Σασμό», «Γη της ελιάς» και «Μουρμούρα»; Παρακάτω θα βρείτε έναν σύντομο οδηγό, με την υποσημείωση ότι όλα μπορεί να αλλάξουν εάν παραστεί ανάγκη να τροποποιηθεί το πρόγραμμα των καναλιών.

Alpha

Την Τρίτη 4 Ιουλίου θα μας αποχαιρετήσει η «Μουρμούρα» που μετά από δέκα χρόνια θα συνεχίσει την πορεία της και τη νέα σεζόν αλλά με πολλές νέες προσθήκες σε πρόσωπα. Ήδη αποχωρούν η Ελένη Κοκκίδου, η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Αγγελάκης αλλά και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και η Κλέλια Ρένεση.

Ο «Σασμός» που σαρώνει στις τηλεθεάσεις θα μας αποχαιρετήσει στις 14 Ιουλίου και θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με τον τρίτο κύκλο της.

Στις 13 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» έχοντας δώσει 110 επεισόδια.

ANT1

Την Τρίτη 4 Ιουλίου ρίχνουν τίτλους τέλους οι «Παγιδευμένοι» με ένα συγκλονιστικό φινάλε και θα τους ξαναβρούμε τη νέα σεζόν.

Mega

Στις 6 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, στο 212 επεισόδιο θα μας αποχαιρετήσει «Η γη της ελιάς» και θα επιστρέψει δριμύτερη τη νέα σεζόν.

Το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα κρατήσει λίγο παραπάνω, πιθανότατα μέχρι και το τέλος του μήνα, οπότε και ολοκληρωθεί οριστικά, αν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό του καναλιού.

Όσο για το «Μαύρο Ρόδο», θα μας αποχαιρετήσει στις 9 Ιουλίου.

Star

Κέρδισε το κοινό από το πρώτο του επεισόδιο και έτσι θα το δούμε και τη νέα σεζόν το IQ 160 που θα ρίξει αυλαία με το τελευταίο επεισόδιό του για φέτος την Κυριακή 2 Ιουλίου αφού λόγω εκλογών δεν θα προβληθεί επεισόδιο στις 25 Ιουνίου.

Οpen

Κέρδισε ένα πολύ δύσκολο στοίχημα ο «Έρωτας φυγάς» κάνοντας εξαιρετικές τηλεθεάσεις στην απογευματινή ζώνη του καναλιού και έτσι συνεχίζει και του χρόνου. Όσο για φέτος, η σειρά ρίχνει αυλαία αυτή την εβδομάδα αφού στις 26 Ιουνίου θα ξεκινήσει στη θέση του η προβολή της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας».

ΣΚΑΪ

Ο «Γλυκάνισος» ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα όμως λόγω των εκλογών το τελευταίο του επεισόδιο θα το δούμε το Σάββατο 1η Ιουλίου.