Πότε τελειώνουν οι σειρές; Οι ημερομηνίες και τα φινάλε που θα δούμε
Σειρές

Πότε τελειώνουν οι σειρές; Οι ημερομηνίες και τα φινάλε που θα δούμε

Πότε τελειώνουν οι σειρές; Οι ημερομηνίες και τα φινάλε που θα δούμε

Σασμός, Γη, Προξενιό, Ναυάγιο: Έχουμε τις ημερομηνίες που τελειώνουν φέτος οι σειρές

Ολοκληρώνεται και φέτος η σεζόν για τη μυθοπλασία και το ερώτημα πότε τελειώνουν σειρές των καναλιών είναι ψηλά στην αναζήτηση.

Μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα έχουμε δει όλα τα φινάλε, είναι η πρώτη απάντηση.

Οι περισσότερες μας αποχαιρετούν διά παντός μιας και ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους ενώ μόνο η Γη της ελιάς επιστρέφει για 4ο κύκλο.

Ήδη κάποιες είπαν αντίο, όπως Ο πρώτος από εμάς, οι σειρές της ΕΡΤ, Ηλέκτρα και Η παραλία, η Famagusta ενώ σήμερα (20/6) ολοκληρώνεται και ο δεύτερος κύκλος του Maestro.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τις σειρές της prime time εκτός από Ψυχοκόρες ή Ζωή, σειρές που έχουν ήδη προβληθεί στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και το φινάλε τους είναι γνωστό σε μεγάλη μερίδα του κοινού.

Πότε τελειώνουν οι σειρές της σεζόν;

Ο Παράδεισος των κυριών – Τελευταίο επεισόδιο 24/6

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ο γάμος των παιδιών Μεμά-Δάφνης και Βύρωνα-Ζαχαρούλας επισκιάζεται από μία σειρά αναπάντεχων γεγονότων.

Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και γίνεται επικίνδυνος για όλους ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για τα δεινά του, όμως το μυαλό του είναι μπερδεμένο. Πού θα τον οδηγήσει άραγε αυτό;

Μετά από μεγάλη πίεση της Μιράντας, η Αμαλία πείθεται να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τον Ντίνο. Θα καταφέρει όμως να τον προλάβει με όλα αυτά που συμβαίνουν; Η Αμαλία είναι έγκυος αλλά ο Ντίνος την εγκαταλείπει και φεύγει στην Αμερική.

Ο Πάρης βρίσκεται στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Χριστόφορος γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης τραγωδίας, όσο η Δωροθέα προσπαθεί απεγνωσμένα πείσει τον φρουρό να την αφήσει να δει τον γιο της.

Σασμός – Τελευταίο επεισόδιο 8/7

Ο Μαθιός σκοτώνει τον Αντρέα, ο Μανούσος σκοτώνει τον Μαθιό, η Αργυρώ παντρεύεται τον Αστέρη και η Καλλιόπη κάνει σασμό.

Το προξενιό της Ιουλίας – Τελευταίο επεισόδιο 4/7

Αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του Προβιού, ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι το Βγενιώ είναι κόρη του αλλά είναι πολύ αργά.

Έρωτας φυγάς – Τελευταίο επεισόδιο 5/7

Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι στο γλέντι του γάμου Νικόλα – Ρηνιώς αλλά τη στιγμή που αντικρίζει μετά από καιρό τον Ιάσονα μια βόμβα σκάει και όλα διαλύονται.

Παγιδευμένοι – Τελευταίο επεισόδιο 9/7

Ο Δημήτρης είναι νεκρός αλλά η Άννα είναι έγκυος στο παιδί τους.

Η γη της ελιάς – Τελευταίο επεισόδιο 27/6

Ο Τζον και η Αθηνά παντρεύονται  αλλά τον γάμο θα χαλάσει η Αμαλία και η σύλληψη της Άννας από τον Κουράκο.

Το Ναυάγιο – Τελευταίο επεισόδιο 30/6

Ο Ιπποκράτης αυτοκτονεί, η Ειρήνη αγκαλιά με τα παιδιά της. Λίνα και Μάκης κλέβονται ενώ ο Πέτρος αποκαλύπτεται. Η Αλίκη αποφασίζει να κάνει έκτρωση για να μην γεννήσει το παιδί του βιαστή της.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρέφουν οι θρυλικές Τρεις Χάριτες! Κάθε πότε θα προβάλλονται τα επεισόδια;