Ψυχοκόρες – Τα πρώτα επεισόδια (1-2): Οι αδελφές Πολύζου βιώνουν την απώλεια των γονιών τους και…
Σειρές

Ψυχοκόρες – Τα πρώτα επεισόδια (1-2): Οι αδελφές Πολύζου βιώνουν την απώλεια των γονιών τους και…

Ψυχοκόρες – Τα πρώτα επεισόδια (1-2): Οι αδελφές Πολύζου βιώνουν την απώλεια των γονιών τους και…

Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς

Πρεμιέρα κάνει η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 21:00 και μας ταξιδεύει στην δεκαετία του ’50.

Όσα κορίτσια δεν είχαν οικογένεια είτε αντιμετώπιζαν προβλήματα στο σπίτι τους πήγαιναν στα σπίτια των πλουσίων της πρωτεύουσας για ένα καλύτερο μέλλον.

Το ίδιο έπαθαν και οι τέσσερις ψυχοκόρες της σειράς, η Μαρίκα, η Βασιλική, η Φρόσω και το Δεσποινιώ που έχασαν μάνα και πατέρα μαζί και μια γνωστή φίλη της οικογένειας πήρε πάνω τους την ζωή τους.

Όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας

Επεισόδιο 1 – «Όσους δένει το αίμα, μένουν μαζί»

1950, Κρυοπηγή Θράκης. Η οικογένεια Πολύζου αρραβωνιάζει τη μεγαλύτερη κόρη, τη Μαρίκα. Η χαρά της οικογένειας, όμως, τελειώνει απότομα όταν η περίθαλψη ενός νεαρού αντάρτη οδηγεί στην εξορία τον πατέρα και η μητέρα αρρωσταίνει βαριά από τον καημό της. Πριν πεθάνει, ορκίζει την Μαρίκα να μην χωρίσει ποτέ από τις αδελφές της, τη Βασιλική, τη Φρόσω και τη Δεσποινιώ. Η φτώχεια, όμως, τις αναγκάζει να μετακομίσουν στην Αθήνα ως ψυχοκόρες σε εύπορες οικογένειες, υπό έναν όρο: να πάνε όλες στο ίδιο σπίτι.

Επεισόδιο 2 – «Καλωσόρισες στο σπιτικό μας»

Φτάνοντας στην Αθήνα, οι τέσσερις αδερφές χωρίζονται και οδηγούνται στα σπίτια που η συγχωριανή τους Βικτωρία κανόνισε να πάνε ως ψυχοκόρες. Στην Αθήνα, η Μαρίκα κι η Δεσποινιώ καταλήγουν στην οικία του βιομηχάνου Κοσμά Κοτρώτση και της ιδιόρρυθμης συζύγου του, Νέλλας, η Βασιλική στην οικία του πολιτικού Ευάγγελου Αρδίτη και της φεμινίστριας κόρης του Μάγιας, ενώ η Φρόσω τυχαίνει θερμής υποδοχής στο σπίτι του μεγαλογαιοκτήμονα Ηλία Νάτση έξω από την Τρίπολη από τη γυναίκα του την Ευανθία, που προσπαθεί να κάνει παιδί.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Το αίμα τις ενώνει, η μοίρα τις χωρίζει! Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς