Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα επιστρέφει στην Κρυοπηγή παντρεμένη με τον….
Σειρές

Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα επιστρέφει στην Κρυοπηγή παντρεμένη με τον….

Ψυχοκόρες: Η Μαρίκα επιστρέφει στην Κρυοπηγή παντρεμένη με τον….

Κανείς δεν περίμενε όλα όσα συνέβησαν...

Αβέβαιο είναι το μέλλον για τις Ψυχοκόρες αφού όλα στη ζωή τους ανατράπηκαν και καμία τους δεν φανταζόταν πως θα εξελιχθεί το μέλλον τους.

Η Μαρίκα έμεινε μόνη στο σπίτι των Κοτρώτσηδων και βλέποντας την άσχημη συμπεριφορά απέναντί της αλλά και την απόφαση του Σώτου να την παρατήσει, αποφασίζει να φύγει.

Όχι μόνο να φύγει αλλά να παντρευτεί έναν μεγάλο ηλικιακά άντρα, χήρο που επιθυμία του είναι να φύγουν στην Αμερική!

Η λύση αυτή φαντάζει σωτήρια για την Μαρίκα που ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον με τον περίεργο αυτόν κύριο.

Όμως, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και ανακαλύπτει ότι τον γιο του κ. Πολίτη τον είχε περιθάλψει ο πατέρας της και ήταν η αιτία να τον στείλουν στην εξορία.

Και αφού όλα είναι έτοιμα για να φύγει, συναντιέται ξανά με τις αδερφές της και έρχονται αντιμέτωπες με την αδίστακτη Βικτωρία.

Παρότι η Βικτωρία πέθανε, πάλι η μοίρα δεν ήταν αυτή που μπορεί να φανταζόταν η Μαρίκα.

Έχοντας φτιάξει τις βαλίτσες της για να φύγει στην Αμερική, ο Πολίτης αποφασίζει να της δώσει το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε.

Την ελευθερία της!

Της άνοιξε λογαριασμό στην τράπεζα με 50 χιλιάδες δραχμές και της ζήτησε να βρει την ευτυχία σε έναν άνθρωπο που θα είναι πραγματικά ερωτευμένη.

Κι αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον Σώτο!

Πηγαίνει και τον βρίσκει στο νοσοκομείο που δουλεύει και για πρώτη φορά μιλά ευθέως για τα συναισθήματά της και το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Μάλιστα, αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Κρυοπηγή για να χτίσουν μια νέα ζωή μακριά από την τρέλα της πρωτεύουσας και όσων έζησαν.

Και κάπως έτσι, η σειρά ολοκληρώνεται με τον Σώτο και τη Μαρίκα να δίνουν υπόσχεση να τα φτιάξουν όλα από την αρχή έχοντας στα δάχτυλά τους τη βέρα του γάμου τους.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω πεθαίνει στα χέρια των αδελφών της! Την σκοτώνει η…