Ψυχοκόρες: Ποια είναι η γοητευτική Άννα που διψά για εκδίκηση στο σπίτι του Κοτρώτση;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η γοητευτική Άννα που διψά για εκδίκηση στο σπίτι του Κοτρώτση;

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η γοητευτική Άννα που διψά για εκδίκηση στο σπίτι του Κοτρώτση;

Ένα πρόσωπο - κλειδί που έρχεται από το μακρινό παρελθόν...

Όλο και περισσότερα διθυραμβικά σχόλια λαμβάνει η σειρά, Ψυχοκόρες, που πλέον προβάλλεται και στη μικρή οθόνη κάθε Τετάρτη στις 21:00 μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1+.

Ήδη έχει κάνει τεράστια επιτυχία μέσα από την πλατφόρμα του καναλιού, με τη σειρά να βρίσκεται στον τρίτο και καθοριστικό κύκλο!

Πρόκειται για μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς έρχονται για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Στα τέλη του δεύτερου κύκλου αλλά στον τρίτο κύκλο βλέπουμε ένα νέο πρόσωπο να εμφανίζεται στη σειρά και δεν είναι άλλο από την Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ηθοποιός υποδύεται την Άννα, μια νοσοκόμα που βρίσκεται στο πλάι του Σώτου μετά από έναν πυροβολισμό που δέχθηκε έξω από το σπίτι του.

Ο Κοσμάς πρόλαβε να μπει μπροστά του για να τον προστατέψει, με αποτέλεσμα ο Σώτος απλά να δυσκολεύεται ακόμη ως προς το περπάτημα.

Η Άννα είναι αρκετά μυστήρια, χαμηλών τόνων και έχει ακολουθήσει τον Σώτο στο σπίτι όπου και τον παρακολουθεί έως ότου να γίνει καλά!

Η απόφασή της αυτή, όμως, να πάει δηλαδή στο σπίτι του Κοτρώτση μόνο τυχαία δεν είναι!

Όσοι έχουν δει τα επεισόδια σε συνδυασμό με κάποιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί από τα γυρίσματα της σειράς, η Άννα έχει παρελθόν στο σπίτι αυτό.

Πρόκειται για κόρη Εβραίων που ζούσαν σε αυτό το σπίτι αλλά οι Γερμανοί τους έδιωξαν, με αποτέλεσμα ο Κοσμάς να το πάρει για δικό του.

Εξάλλου, ήταν δοσίλογος της εποχής παρότι ο ίδιος το έχει αρνηθεί!

Η Άννα, λοιπόν, που γνωρίζει κάθε γωνιά αυτού του σπιτιού καλύτερα και από τους Κοτρώτσηδες γυρνά για εκδίκηση!

Θα καταφέρει να την πάρει; Θα αντιληφθούν ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει;

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο γοητευτικός Τάσος που βγάζει στο κλαρί την Δεσποινιώ αλλά ταυτόχρονα την ερωτεύεται;