Ψυχοκόρες: Πώς από σύγκρια η Φρόσω καταφέρνει να γίνει αφέντρα στο σπίτι των Νάτσηδων;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Πώς από σύγκρια η Φρόσω καταφέρνει να γίνει αφέντρα στο σπίτι των Νάτσηδων;

Ψυχοκόρες: Πώς από σύγκρια η Φρόσω καταφέρνει να γίνει αφέντρα στο σπίτι των Νάτσηδων;

Γνωρίστε τη Φρόσω Πολύζου!

Η σειρά, Ψυχοκόρες, πρόκειται για μια από τις πιο εμβληματικές της φετινής σεζόν έχοντας αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια ήδη μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην πλατφόρμα έχουν φτάσει ήδη στον τρίτο κύκλο, όπου οι εξελίξεις είναι συνταρακτικές και ο τηλεθεατής παραμένει με το στόμα ανοιχτό.

Μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ήρθαν για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ψυχοκόρες: Ποια είναι η μαγευτική φωνή που «ντύνει» τις πιο συγκινητικές σκηνές της σειράς;

ΦΡΟΣΩ ΠΟΛΥΖΟΥ (Άννα Λουιζίδη)

Κακοφτιαγμένη στην όψη, χρυσοχέρα στο κέντημα και παιδί στην καρδιά. Γι’ αυτό και δεν υποψιάζεται ότι η καλοσύνη με την οποία την υποδέχονται ως ψυχοκόρη στο σπίτι των Νάτσηδων είναι γιατί την προσέλαβαν για να τους κάνει γιο… Τώρα πρέπει να επιβιώσει, με κάθε τρόπο, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για την ψυχή και το σώμα της.

Η υπόθεση της σειράς

Δεκαετία του ’50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να γίνουν ψυχοκόρες στην πρωτεύουσα, δίνοντας όρκο στην ετοιμοθάνατη μητέρα τους πως θα μείνουν ενωμένες για πάντα. Όταν, όμως, τις χωρίζουν με τη βία σε τρεις διαφορετικές οικογένειες, θα κάνουν τα πάντα για να ξανασμίξουν. Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει πρώτα να επιβιώσουν.

Ψυχοκόρες: Σόκαρε ο βιασμός της Φρόσως – «Άννα Λουιζίδη μας ρήμαξες απόψε»

Για τους πιο προχωρημένους ή και όσους θέλουν να έχουν έστω ένα μικρό σπόιλερ για τη συνέχεια, η Φρόσω καταφέρνει να αναλάβει τα ηνία του σπιτιού.

Ένα διπλό φονικό θα πραγματοποιήσει όλα όσα της είχε πει η τσιγγάνα την ημέρα της γέννας και η Ευανθία θα εξαρτάται απόλυτα από την Ψυχοκόρη της.

Φυσικά και λόγω του ότι υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις στη σειρά, ενδέχεται αυτή η μικρή αυτοκρατορία στα χέρια της Φρόσως να είναι προσωρινή. Το σίγουρο είναι ότι η μικρή και άμαθη Φρόσω από την Κρυοπηγή Ξάνθης καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της, να επιβιώσει και να πατήσει πόδι για όσα βίωσε στο σπίτι των Νάτσηδων.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Πώς η Νέλλα Κοτρώτση αν και ψυχικά ασταθής θα καταφέρει να πάρει εκδίκηση για όλα;